Cum să cucerești o femeie. Ghidul complet cu tehnici și sfaturi
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la Mizuno K/ Pexels
Fotografie de la Mizuno K/ Pexels
A câștiga o fată poate părea o sarcină descurajantă și în unele cazuri este: nu toată lumea cunoaște arta seducției și mulți bărbați fac gafe. Deci haideți să aflăm cum să cucerim și să seducem o femeie.

Știai că există tehnici precise pentru a cuceri o femeie pe care nu poți să nu le cunoști? Arta seducției nu este un proces simplu și mai presus de toate nu poate fi aplicată întotdeauna în același mod.

Deși există tehnici de bază care trebuie folosite pentru a cuceri o femeie, acestea nu sunt întotdeauna potrivite sau pot fi folosite cu toate. Este necesar să dobândim o astfel de familiaritate în timp pentru a putea modifica tehnica clasică adaptând-o la persoana cu care ne aflăm.

Prin urmare, este necesar să ai multă răbdare și mai presus de toate să ai tactul potrivit și să pui în practică mișcările potrivite. Totuși, să știi că nu există formule magice, dar că tu trebuie să fii cel care folosește precauțiile pentru a conduce joc ca un adevărat bărbat alfa...

Deci, să vedem cum să cucerim o fată/ o femeie cu abordarea corectă.

Este important să fii amabil încă de la prima abordare


Daca vrei sa cuceresti o femeie, trebuie să o cunoști cât mai bine: nu te grăbi, vorbește cu calm și fii amabil pentru că în această fază este important să impresionezi.

Fii drăguț și disponibil să glumiți în timpul conversației, dar păstrați întotdeauna nivelul ridicat și fără a transcende: simpatia este o modalitate excelentă de a o face să se deschidă și să vorbească despre ea, astfel încât să fure informații importante.

Dacă conversația are loc în chat pentru a înțelege dacă ești plictisitor, evaluează și timpii de răspuns la întrebarea ta: dacă este interesată va fi imediat, dacă în schimb ai ales greșit subiectul se va plictisi

Nu fi obsesiv și concentrează-te pe naturalețe


Unul dintre lucrurile de evitat, mai ales la primele abordări, este să pui femeia cu pricina pe piedestal și să o umpli de complimente: fii mai precaut și măsura-ți cuvintele fără a fi prea obsesiv și apăsător, scrie într-un articol publicat de Fanpage.

Aceste comportamente alungă de obicei femeile care vor considera că aceste avalanșe de complimente le faci cu toată lumea. Mai bine să te concentrezi pe naturalețe poate vorbind despre prietenii pe care îi ai în comun, acest tip de comportament va fi cu siguranță apreciat și vei avea șanse mari să duci mai departe conversația și cunoștința.

Conectează-te cu ea la nivel emoțional


Când vorbești cu fata care te interesează și vrei să o cucerești, încearcă să te conectezi cu ea la nivel emoțional; de asemenea, fiți atenți care sunt subiectele care îi sunt aproape de inima și mergeți în acea direcție: ar putea fi familia, prieteniile, interesele ei.

Încearcă să înțelegi pe ce subiecte este mai atrasă și, când ai reușit să găsești cheia, lasă-o să vorbească și să se deschidă, în schimb nu începe să vorbești despre tine și evită să pui prea multe întrebări.

La început poate părea dificil, dar apoi vei învăța să citești printre rânduri și să înțelegi de ce să te agăți, să aduci conversația la argumente care o vor face să se simtă confortabil cu tine.

Fă-o să înțeleagă interesul tău pentru a evita să intre în ”zona prieteniei”


După această primă fază de cunoaștere în care începi să stabilești o conversație plăcută pentru amândoi, trebuie să treci la următorul nivel, pentru a evita ca ea să te vadă ca pe o persoană cu care este doar plăcut să vorbești: astfel exista riscul de a intra în ”friendzone”, adică te-ar putea considera doar un prieten.

Pentru a începe să o seduci poți începe să creezi o tensiune sexuală poate cu câteva glume, important este să te miști cu prudență și să te asiguri că urmează jocul fără să se simtă enervată. Încearcă să menții și un contact vizual bun, răsfăț-o cu o atingere seducătoare.

Aflați când este momentul potrivit pentru a pune în acțiune diferitele faze de seducție


Dar care este momentul potrivit pentru a trece din ”zona de confort”, faza în care ne conectăm emoțional, la faza seducătoare? Nu există reguli în asta, este ceva ce înveți doar cu experiență și atunci fiecare cunoaștere nouă este diferită: în unele cazuri vei reuși să mergi înainte, în altele va dura mai mult să cucerești femeia visurilor tale.

Cu siguranță că este o greșeală să lași de înțeles imediat că îți place: mai bine te joci puțin cu ea și fii misterios pentru a o face curioasă. Acest lucru, combinat cu entuziasmul potrivit, o va determina să iasă cu tine.

De asemenea, interesul sexual nu trebuie dezvăluit imediat. S-ar putea dovedi a fi ceva amenințător care ar putea-o enerva. Trebuie să creezi tensiunea potrivită, atunci când simți că și ea este pregătită.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel