Cum să bei de Crăciun fără să te îmbeți? TRUCUL de aur!
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Cum să bei de Crăciun fără să te îmbeți? TRUCUL de aur!
Cum să bei de Crăciun fără să te îmbeți? TRUCUL de aur!
Cum să beți și NICIODATĂ să vă îmbătați? Iată un simplu truc ce oprește alcoolul să vă afecteze.

De-a lungul timpului, am ieșit cu toții în oraș pentru o băutură, două și am regretat ulterior că au fost, de fapt, prea multe și am făcut ceva nebunii de nerepetat.

Dar acum un fabricant de bere a dezvăluit un truc care ar putea pune capăt bătăilor de cap legate de băutură în exces și jena generată de prea mult alcool. Co-fondatorul companiei de bere din Boston, Jim Koch, spune că are un truc care permite oamenilor să bea toată noaptea fără să se îmbete.

Truc că să nu te îmbeți

Jim Koch spune că drojdia este cheia pentru a rămâne treaz în timp ce bei. Într-un interviu acordat lui Esquire, el a dezvăluit că înghite drojdie uscată înainte de a bea și că acest lucru îl împiedică să se îmbete.

El spune că trucul este de a lua o linguriță de drojdie pentru fiecare băutură înainte de a începe să te cinstești. Koch a adăugat că puteți face mai gustoasă această încercare amestecând drojdia în iaurt. Și, de asemenea, el a amintit că aceasta poate fi ușor cumpărată din aproape orice magazin.

Citește și: REȚETĂ Sarmale DIETETICE de Crăciun. Celebru NUTRIȚIONIST, PONTUL ZILEI

Jim Koch susține că drojdia uscată activă conține o enzimă care catalizează atomii de hidrogen care, într-un final, diluează alcoolul. El spune că transformă moleculele de alcool în carbon, hidrogen și oxigen - ceea ce se întâmplă și atunci când ficatul prelucrează alcoolul.

Ca urmare, înghițirea drojdiei înainte de băut face, practic, ca alcoolul să fie 'spart' înainte de a ajunge în creier și a provoca beție.
Cu toate acestea, Jim Koch avertizează că trucul nu elimină complet efectele alcoolului - doar le reduce.

Citește și: Turtă dulce pentru Crăciun. Rețetă simplă și delicioasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel