Cum să arăți irezistibil când te dezbraci
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
lenjerie-intima-sexy-clasica
lenjerie-intima-sexy-clasica

Factorul cel mai important atunci când trebuie să îți dai hainele jos este încrederea. Tocmai acesta este motivul pentru care femeile cu un trup armonios nu vor refuza niciodată o ieșire la piscină, în timp cepersoanele cu anumite complexe legate de siluetă vor găsi mereu o scuză, scrieAlege-ți aliatul în lupta cu problemele care apar la nivelul pielii. De exemplu, pentru micile bubițe care apar pe spate, folosește o crema irizantă, care difuzează lumina. Pentru problemele de depigmentare, folosește o cremă colorantă. Pentru celulita alege un produs cu acfeina și pentru o piele uscată, neapărat un ulei de corp.

În loc să stai draptă în fața partenerului tău, întoarce-te într-un unghi de 3/4 înspre el. Această poziție îți accentuează formele, sânii, posteriorul și coapsele.

Folosește produsele cosmetice specifice pentru a-ți pune în evidență formele și a ascunde părțile care nu îți plac. În primul rând, începe prin a-ți exfolia corpul. Insistă pe zonele unde pielea este mai groasă și uscată: coate, genunchi, glezne și încheieturi. Când pielea este perfect curată, aplică cu atenție o loțiune autobronzantă.

Când stai întinsă în pat, cea mai senzuală poziție pe care o poți avea este atunci când stai pe o parte. Talia va părea mult mai mică și conturată, iar șoldurile vor părea mai rotunde. Pune-ți umărul de sprijin sub sâni, iar aceștia vor părea mai mari. Arcuiește-ți spatele și zâmbește.

 Când urmează să ai o întâlnire "fierbinte", fă o scurtă sesiune de exerciții fizice:

- 24 de fandări pe fiecare picior.

- 24 de mișcări asemănătoare mersului pe bicicletă.

- 24 de flotări.

- 24 de abdomene.

- 24 secunde de sărituri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel