Data publicării:

Cum s-au aliniat astrele pentru ”tricolori” înainte de meciul cu Ucraina, la EURO 2024: Va avea mult de câștigat

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Echipa națională a României va debuta, astăzi, la EURO 2024. Primul meci a ”tricolorilor” este cel cu reprezentativa Ucrainei.

Gruparea condusă de selecționerul Edi Iordănescu va întâlni elevii lui Serghei Rebrov, astfel că noi aspecte despre cum poate arăta partida România - Ucraina au fost detaliate prin intermediul astrogramei meciului.

Înfruntarea dintre cele două echipe naționale la EURO 2024 va avea loc luni, la Munchen, pe Allianz Arena, începând cu ora 16:00.

”Schimbările pe care le va face Ucraina vor crea multă instabilitate pe terenul de joc”

”Iată că a venit momentul mult așteptat! Naționala României joacă astăzi, 17 iunie, primul meci de la Euro 2024. Partida va avea loc la München, în grupa E. Echipa adversă este cea a Ucrainei. La o primă analizei a astrogramei meciului, avem în vedere mai multe aspecte interesante. În primul rând, trebuie să știți că ascendentul se află în Balanță.

Am putea spune că, teoretic, acest fapt predispune la ideea de forțe asemănătoare, egalitate și un joc echilibrat. Venus, guvernatoarea ascendentului, este în conjuncție cu Mercur, dar și în careu cu Neptun. Chiar dacă Venus și Mercur tocmai ce au schimbat semnul (au trecut din Gemeni în Rac), tot se află în aspect tensionat cu planeta Neptun, așa cum se pregătește să fie și Soarele.

Din toată această configurație reiese că vom avea parte de multă confuzie, iluzii și haos. Jucătorii vor putea da vina pe emoțiile puternice. Am putea spune că echipa cu mentalul cel mai puternic, răbdare și cu simț strategic va avea mult de câștigat”, a spus Daniela Simulescu, pentru DCSport.

Citește mai departe pe DC SPORT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel