Data actualizării:
Data publicării:

Cum l-a cunoscut Anamaria Ferentz pe iubitul său american cu 11 ani mai mare: "Când am auzit că are șapte copii și stă în Oregon, nu mi-am dorit să îl cunosc"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Anamaria Ferentz a povestit cum l-a cunoscut pe iubitul său american, Douglas Sproul, mai mare cu 11 ani decât ea.

"Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni. Cum eu nu prea ieșeam din casă să socializez, le spuneam prietenilor că ei sunt singura mea șansă să mai cunosc pe cineva, așa că s-au conformat. Prima dată când am auzit că are șapte copii și stă în Oregon, nu mi-am dorit să îl cunosc, eu locuiam în Bel Air, California, și clar nu mi-aș fi dorit să mă mut mai departe de 10 minute de condus.

Dar insistențele lor că este un om minunat și rar de întâlnit m-au făcut să accept prima întâlnire. Și mă bucur mult că am făcut-o, au avut mare dreptate! Este cel mai minunat om pe care l-am întâlnit. Suntem o super echipă și a fost cea mai curajoasă decizie a mea, pe lângă cea de a veni în US", a spus Anamaria Ferentz pentru viva.ro.

"Este cel mai bun om pe care l-am cunoscut"

"Cu copiii mă înțeleg super bine, sunt ca mama lor, așa este comportamentul din ambele părți. Mă refer la cei mici, fiindcă pe cei mari îi văd rar și suntem prieteni", a mai spus vedeta.

"Locuim în Oregon, într-un mic paradis, dar călătorim foarte mult, așa că avem timp pentru noi doi. Pot spune că este cel mai bun om pe care l-am cunoscut și că este cel mai bun prieten al meu. Evoluăm împreună și creăm viața pe care amândoi ne-am dorit-o. Este mai mare decât mine cu 11 ani, ceea ce îl ajută să aibă experiența anterioară necesară pentru a avea răbdare cu mine", a mărturisit Anamaria Ferentz.

De ce nu mai vine Anamaria Ferentz în România

În 2018, Anamaria Ferentz a devenit cetățean american cu acte în regulă. Vedeta locuiește în America din 2010, iar în 2019 a hotărât să nu se mai întoarcă în România, stabilindu-se acolo.

"Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și, dacă nu ajungi să  îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu. M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim”, povestea, anul trecut, Anamaria Ferentz, pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel