Data actualizării:
Data publicării:

Cum îți calculezi relația cu banii în funcție de data de naștere. Numerologul Romeo Popescu, sfaturi pentru fiecare cifră de vibrație interioară

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Numerologul Romeo Popescu a explicat cum se poate calcula atragerea banilor în viață, numerologic. 

Cifra banilor este 6, a spus Romeo Popescu, adăugând că modul în care poți atragi banii în viața ta este doar o operație de adunare: ”M-am născut în data de 18 - dau un exemplu - reduc la o singură cifră: 1+8= 9 - vibrația mea interioară, plus 6 - cifra banilor, adică 15. Din nou se reduce la o singură cifră 1+5 = 6. Rezultatele se reduc la o singură cifră, dar un numerolog profesionist nu reduce, analizează pe cifrele mari” a spus Romeo Popescu, la PRO TV. 

Iată precizările numerologului pentru fiecare cifră de vibrație interioară: 

Vibrația interioară 1 (născuți pe 1, 10, 19 sau 28) + 6 = 7: Ca să facă bani să nu mai repete greșelile trecutului. Să schimbe ceva, să aibă mintea cea de pe urmă. 

Vibrația interioară 2 (născuți pe 2, 11, 20 sau 29) + 6 = 8: Să iasă din cutie. Orice muncă de birou nu este bună pentru ei. 8 este cifra puterii sociale. Să facă bani afară, în casă nu are nicio șansă. Să fie în relație cu oamenii. 

Vibrația interioară 3 (născuți pe 3, 12, 21 sau 30) + 6= 9: Oamenii aceștia trebuie să inoveze. Dacă trăiește copy-paste, nu are șanse să facă bani. Ce ai inovat, ce ai făcut nou, unde ești, unde ai fost? Trebuie să învețe mult. Fă ceva nou, inovativ și banii vor veni la tine. 

Vibrația interioară 4 (născuți pe 4, 13, 22 sau 31) + 6= 10: Să iasă în față ca să facă bani, să fie lider, să fie omul de la care oamenii să învețe. 

Vibrația interioară 5 (născuți pe 5, 14, 23) + 6= 11: Trebuie să fie foarte buni într-un anumit lucru, de obicei creativ, artistic. Dacă sunt buni, merg pe o singură cale, unde câștigă notorietate și bani. Leneșii născuți pe 5 sunt într-o zonă de foarte, foarte puțini bani. 

Vibrația interioară 6 (născuți pe 6, 15, 24) + 6 = 12: Să învețe să relaționeze cu lumea și cu o formă de manifestare în arta comunicării. Trebuie să fie recunoscuți drept stăpânitorul artei comunicării și a influențării. 3-ul rezultat înseamnă că trebuie să cunoască acest lucru, să-l facă conștient. Să-și asume o identitate. 

Vibrația interioară 7 (născuți pe 7, 16, 25) + 6 = 13: Să muncească cu cap, să aibă o formă înaltă de cunoaștere. Altfel, vor munci copy-paste și vor trăi din leafă. 

Vibrația interioară 8 (născuți pe 8, 17, 26) + 6= 14: Să nu stea în rutină, îl sărăcește. Dacă nu e în rutină are idei bune, inspirație pentru bani. 

Vibrația interioară 9 (născuți pe 9, 18, 27) + 6 = 15: Dacă are încredere în el, banii vin. Când e în stări depresive, banii pleacă. Trebuie să aibă grijă de starea interioară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel