Cum își curăță regina Elisabeta a II-a bijuteriile. Truc surprinzător cu două băuturi pe care le ai în casă
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
FOTO Instagram The Royal Family
FOTO Instagram The Royal Family
Angela Kelly, care a servit ca asistent personal și Dresser senior pentru regina Elisabeta a II-a din 2002, a dezvăluit secretul reginei Elisabeta a II-a. 

Regina Elisabeta a II-a este o femeie cu gusturi foarte personale. Excentricitățile sale variază de la păstrarea unei relații strânse cu câinii săi, până la respectarea unui protocol de siguranță alimentară care să prevină otrăvirea monarhului, printre o lungă listă de preferințe.

Cu toate acestea, puține au fost confirmate, cum ar fi obiceiul reginei Elisabeta a II-a de a-și curăța bijuteriile istorice la Geneva. Însă, nu demult, o persoană apropiată familiei regale a fost încurajată să spună unele dintre secretele monarhului într-o carte. Și da, folosirea alcoolului pentru lustruirea diamantelor este adevărată.

Un truc nepotrivit pentru minori

După cum a dezvăluit Angela Kelly, designer al Palatului Buckingham, reginei Elisabeta a II-a îi place să scalde bijuteriile regale într-un amestec de gin și apă. Kelly dezvăluie că acest truc simplu este foarte util pentru a păstra aspectul bijuteriilor și a da diamantelor o „strălucire în plus” . 

Pe lângă trucul de a curăța diamantele, Regina Elisabeta a II-a știe, de asemenea, cum să transforme o haină într-o ținută istorică. De fapt, pentru a face ca noile fuste regale să semene cu cele folosite în Buckingham până în 2004, monarhul a ordonat să fie vopsite cu ceai negru până când au dobândit nuanțele originalelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel