Cum încearcă Marcel Ciolacu să captureze votanți de dreapta. Bulai: N-are niciun sens să te zbengui atât. Mai mult, creezi probabil un anumit gen de impresie proastă pentru alții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
„Mai vine Ciolacu?”

Aceasta a fost întrebarea pe care jurnalistul Val Vâlcu i-a adresat-o lui Alfred Bulai, sociolog, în contextul rotativei la Guvern, în sensul dacă mai vine pe funcția de premier. Sociologul i-a răspuns amuzat: „Poate la tine la emisiune”.

Ziaristul a zis că Marcel Ciolacu, liderul PSD, preferă presa haștag, sperând că va cuceri niște votanți care este greu de crezut că vor fi „cuceriți” de două-trei declarații ale președintelui PSD și vor vota exaltați cu social-democrații.

„Ai să râzi, dar mai nou Marcel Ciolacu este pe presa haștag, presa Rezist. Încearcă să captureze din bazinul de dreapta, bazinul USR-ului”, a zis Val Vâlcu.

„Am mai văzut politicieni din aceștia care încearcă să se dea altceva în condițiile în care nu sunt în profilul oamenilor pe care vor să-i „captureze”. N-are niciun sens să te zbengui atât. Mai mult, creezi probabil un anumit gen de impresie proastă pentru alții”, a spus și sociologul la emisiunea „Nod în papură” de la DC News și DC News TV. 

VEZI ȘI: Marea provocare pentru Marcel Ciolacu în momentul în care va veni la Palatul Victoria 

Redevențele pe care le plătește OMV României pot fi schimbate în 2024, an superelectoral, când avem patru rânduri de alegeri.

Redevenţele pe care le plăteşte OMV statului român sunt de 4%. Unele dintre cele mai mici în lume. În lume, nivelul redevenţelor pe petrol şi gaze se situeză între 16% şi 22%.

Într-un alt episod al emisiunii „Nod în papură”, jurnalistul Val Vâlcu a spus că Marcel Ciolacu va ajunge la Palatul Victoria în momentul în care se vor renegocia redevențele. Și atunci va fi un moment interesant și este de urmărit ce va face premierul de la acea vreme care, potrivit rocadei, ar trebui să fie Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: Rocadă guvernamentală. Bulai: Pentru PNL, balon de oxigen să scape de guvernare. Ciolacu poate ajunge în situaţie de şah mat - https://www.dcnews.ro/rocada-guvernamentala-bulai-pentru-pnl-balon-de-oxigen-sa-scape-de-guvernare-ciolacu-poate-ajunge-in-situatie-de-sah-mat_918653.html

CITEȘTE ȘI: Autodenunț la DNA și Curtea de Conturi: ”performantul” Grindeanu a dublat prețul unei autostrăzi și a amânat cu doi ani construcția. Peste 500 de milioane prejudiciu - https://www.dcnews.ro/autodenut-la-dna-si-curtea-de-conturi-performantul-grindeanu-a-dublat-pretul-unei-autostrazi-si-a-amanat-cu-doi-ani-constructia-peste-500-de-milioane-prejudiciu_918971.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel