”Cum îmi văd amanta în starea de urgență”. Evadare din ”închisoarea” soților cu declarația pe propria răspundere
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cum este să ai amantă în pandemie? Iată un caz povestit de un bărbat care dorește să-și păstreze anonimatul. Cu siguranță... mai sunt și alții în situația lui.

Când a fost anunțată starea de urgență, ne cunoșteam deja de câteva luni. Trei luni pe care le-am simțit ca pe trei ani, trei secole. O primă întâlnire într-un bar, sincer ratată, una dintre acelea în care focul începea doar dintr-o parte. A mea, desigur. Era magnifică. A urmat și a doua întâlnire. Apoi i-am tot scris mesaje. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci o creștere lentă a legăturii dintre noi. Există furtuni care durează ore, zile, săptămâni pentru a deveni uragane și așa este și în povestea noastră. Între pielea ei și a mea există o nouă versiune a legilor atracției.

Trei luni în care ne-am văzut neîncetat, pe ascuns, bucurându-ne de libertatea furată unul altuia. Ne vedeam dimineața la muncă, apoi câteva ore după job, profitam de proiectele pe care le aveam împreună pentru a ne vedea cât mai des. Dar brusc a venit pandemia.

Iar eu am rămas cu soția mea, iar ea cu soțul ei.

Dar despărțirea noastră fizică nu a durat mult chiar dacă este stare de urgență. Schimbăm o mie de mesaje și împărtășim fotografii. În spațiul închis al apartamentelor noastre este dificil să scăpăm de suspiciunea soților noștri, dar învățăm să afișăm două fețe. Curând, dorința de a ne vedea, de a fi împreună a devenit tot mai puternică. Din fericire, doar 1,1 km (am calculat...) separă locurile noastre de ”închisoare”. Încălcăm o mulțime de reguli pentru a ne vedea. Inventăm fel de fel de motive pentru a putea ieși din casă, legal, cu declarația pe propria răspundere.

Ce pot să zic? În această perioadă măcar mi-am cunoscut mai bine soția... pare o persoană de treabă, dar un lucru este cert: este greu să ai relații extraconjugale în starea de urgență”.

Coronavirus, efect asupra sexului. Tinerii sub 30 ani, salvați

Coronavirusul afectează relațiile sexuale.

Izolarea și pandemia inhibă dorința sexuală atât în interiorul cât și în afara cuplului, fenomen care va dura dincolo de sfârșitul COVID 19, a explicat profesorul Antonio Bolinches de la Societatea de Sexologie (Spania).

Specialistul a subliniat că teama de a infecta sau de a fi infectat ne va face să fim mai ezitanți și să preferăm auto-satisfacția sau sexul cibernetic.

"Ca urmare a sfaturilor de distanțare socială, pentru o perioadă de timp i se va acorda o importanță relativă și sexualității. Așa cum există o criză economică pe care va trebui să o depășim, va exista și o criză de încredere în ceea ce privește contactul fizic", a declarat profesorul citat de cotidianul 20min.es.

În aceste condiții, oamenii vor înceta să mai aibă relații extraconjugale?

Pentru Bolinches, în perioada "imediat după criza COVID-19, vor exista astfel de evitări sexuale, dar nu numai! Vor fi repercusiuni asupra afectivității și a tot felul de contacte interpersonale. În situații critice, ceea ce contează este sănătatea și calitatea vieții. Dacă le-ai spune că devii imun la COVID 19 dacă stai un an fără să faci sex, unii s-ar conforma".

Antonio Bolinches îi exclude pe tineri din studiu pentru că ei au "o sexualitate efervescentă". "În plus, ei știu că, din cauza vârstei, sunt mai puțin predispuși în fața pericolului generat de coronavirus", a adăugat Bolinches care a pariat că persoanele sub 30 de ani "vor fi primele care vor relua normalitatea sexuală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel