Bicarbonat de sodiu
Ai nevoie de 125 g bicarbonat de sodiu şi 125 ml de apă rece. Mai întâi, încearcă să îndepărtezi urmele de arsură folosind o spatulă de plastic. După ce au rămas acele pete de arsură, presară bicarbonat de sodiu pe ele, iar apoi adaugă apă pentru a forma o pastă, scrie cumsa.ro. Foloseşte un burete moale pentru a întinde pasta, iar apoi las-o să acționeze timp de 10 minute. După ce timpul a trecut, clăteşte cu apă fierbinte.
Sare
Vei avea nevoie de 2 linguri de sare şi apă. Pune apă la fiert, iar atunci când începe să clocotească adaugă şi cele două linguri de sare. Amestecă totul până ce sărea se dizolvă şi lasă să acţioneze câteva ore. Umple oala sau cratiţa cu apă fierbinte şi curata urmele de arsură folosind un burete.
Vezi și: Cum cureți rapid chiuveta din inox, fără produse chimice. Ai nevoie de 3 ingrediente din bucătărie
De ce să pui o lingură de apă rece în maioneză, când este gata. Trucul gospodinelor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Oana Zăvoranu bagă televiziunile în faliment. Cât spune Cristi Brancu că ar cere bruneta pentru o înfățișare
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!