Cum comentează Chirieac planul de relansare economică al Guvernului: Asta-i singura problemă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat planul de relansare economică al Guvernului, explicând că țara noastră nu a dus niciodată lipsă de programe, ci de implementarea lor.

Întrebat la România TV dacă anunțul unui plan de relansare îl liniștește, Chirieac a răspuns: „O liniște de cimitir, dacă mă întrebați pe mine. România a avut mereu programe. Politicienii au enunțat tot timpul programe. Singura problemă a fost implementarea”.

Singurul program adevărat, între 2016 și 2019

Singurul program implementat în 30 de ani, în România, a fost acela al PSD, între 2016-2019, când a fost întrerupt programul în toamna trecută și prin voința poporului român. Dar, acela a fost un program care a condus la creșterea PIB, la creșterea senzațională a veniturilor, altceva n-a mai fost”, a continuat analistul politic.

Mai bine ceva decât deloc

Comentând existența acestui nou plan care va fi anunțat astăzi, 1 iulie, Bogdan Chirieac s-a bucurat că există, însă așteptările sunt minime.

Acum există acest program. Pe deoparte, e bine că există, putea să nu existe nimic. Aici intervine și rolul nostru, acela de a pune presiune asupra guvernului, asupra oricărui guvern, să implementeze ceea ce promite. Eu nu am mari așteptări. Banii de la UE... vestea proastă este că or să vină abia spre sfârșitul anului viitor. Așa funcționează birocrația din România și, suprapusă cu administrația dezastruoasă, acestea sunt rezultatele”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel