Cum comentează Antonescu scenele cu Băsescu, de la Bruxelles
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, sâmbătă, la emisiunea Q&A, difuzată la Antena 3, scenele de la Bruxelles surprinse în această săptămână, în care președintele Traian Băsescu apare înmânând niște documente mai multor lideri europeni.

"Ce s-a întâmplat la Bruxelles, scenele suprarealiste în care preşedintele României fugea cu nişte hârtii trăgându-i de mânecă nu doar pe preşedintele PE, preşedintele CE, alţi şefi de stat, omologi ai săi, sunt jenante pentru România", a declarat liderul PNL, Crin Antonescu.

Președintele liberalilor a arătat că nu ştie ce conţin documentele pe care Traian Băsescu le-a înmânat liderilor europeni.

"Nu am habar, am răspuns la Teleorman într-o doară că am idee, nu ştiu ce ar putea scrie acolo, nu văd ce putea scrie ca să fii în situaţia jenantă să tragi de mânecă omologi europeni să le arăţi nişte hârtii", a mai adăugat liderul PNL.

Președintele Traian Băsescu, în momentul în care la Bruxelles se făcea ”fotografia de familie”, i-a înmânat președintelui Parlamentului European, Martin Schulz, în mod ostentativ, niște documente, despre al căror conținut nu a vrut să divulge nimic. Ulterior, la conferința de presă, șeful statului a declarat că aceleași documente au fost înmânate și altor lideri europeni, nominalizându-i pe președintele CE Jose Manuel Barroso și pe președintele Franței, Francois Hollande.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel