Urmărește emisiunea live
Cum calculăm cifra destinului. Numerolog, recomandări și previziuni pentru fiecare
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Black ice, de la Pexels
Fotografie creată de Black ice, de la Pexels
Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator, a venit la DC News TV cu recomandări pentru anul 2022. În cadrul emisiunii moderate de astrologul Daniela Simulescu, Alexandru T. Zărnoianu a vorbit și despre cum calculăm în mod corect cifra destinului.

"Cifrele în sine o să ne influențeze pe diverse paliere. Putem să ne uităm și la destin, și la ziua de naștere, sunt multe aspecte. Cred că cel mai ușor pentru oameni e să vadă unde au mai multă influență a acelei cifre.", a spus, înainte de toate, Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator.

Numerologul Alexandru T. Zărnoianu a dat apoi un exemplu: "Eu am foarte multă influență a cifrei 3. Sunt născut pe data de 30, în luna a treia, am cale de destin 30...".

Cum calculăm ca să ajungem la cifra destinului

Alexandru T. Zărnoianu a explicat că trebuie să luăm fiecare cifră din data noastră de naștere și să le adunăm împreună. Vom face la fel și cu rezultatul: adunăm cifrele între ele până ajungem la una singură.

Dacă luăm data de 19 noiembrie 2004, vom calcula astfel: 1+9+1+1+2+0+0+4. Adunând aceste cifre, obținem rezultatul 18. 1+8 = 9. Așadar, cifra destinului, în cazul de față, este 9. 

"În momentul în care calculăm influențele respective, ne raportăm întotdeauna la cifre, la vibrația cifrelor. Acesta este punctul de bază. Celelalte lucruri sunt adiacente și se formează tot din elementele de bază, adică tot din cifre.

Oricum, recomandările pentru fiecare cifră să știți că sunt valabile pentru toți oamenii. Nu suntem compuși dintr-o singură cifră, ci suntem un complex de cifre, de vibrații, de tipare. Le cuprindem pe toate, doar că resimțim mai mult anumite elemente.", a mai declarat Alexandru T. Zărnoianu. 

Recomandările și previziunile pentru fiecare cifră le găsiți aici: 

Vezi și Alexandru T. Zărnoianu, numerolog: Anul 2022 aduce împreună cu el influența cifrelor feminine: 2, 4, 6, 8 pe ASTROSENS.RO.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut, membru al Asociației Numerologilor din România. El a studiat foarte multe domenii din sfera spiritualității (infoenergetică, practici budiste, Bowen), dar merită menționat și faptul că este pasionat de cafeaua de specialitate și că este priceput la design grafic. Un nativ Berbec, cu marcaj de Pești în astrograma natală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel