Cum au trăit intelectualii meciurile României de la EURO 2024. Laude pentru Iordănescu: Până și engleza o vorbea altfel față de alți selecționeri ai noștri
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sursă foto: Inquam Photos / Stefan Constantin
Sursă foto: Inquam Photos / Stefan Constantin
Cine spune că intelectualii nu urmăresc cu plăcere fotbalul și alte sporturi?

În cadrul unei emisiuni moderate de Flaviu Predescu, criticul literar Daniel Cristea-Enache a oferit o serie de reflecții asupra recentului Campionat European de Fotbal, evidențiind atât performanțele Echipei Naționale a României, cât și contribuțiile scriitorilor și jurnaliștilor sportivi din trecut.

„S-a terminat nu de mult timp Campionatul European, un fenomen nu numai european, ci global am putea spune. Am fost cu toții conectați – și nu numai bărbații. Sunt foarte multe femei, foarte multe doamne care sunt foarte bune specialiste și cunosc echipele, rezervele, urmăresc campionatele naționale,” a explicat Cristea-Enache, subliniind implicarea generală în eveniment.

Referindu-se la Echipa Națională a României, Cristea-Enache a apreciat performanțele echipei și implicarea suporterilor: „Sigur, campionatul nostru este mai amărât față de cum era pe vremuri, dar Echipa Națională a României cu lotul destul de valori individuale a făcut o figură frumoasă. Cu toții am fost zic eu conectați cu performanțele și cu jocurile echipei României. Am fost fericiți împreună și am suferit împreună alături de Tricolori așa cum nu s-a mai întâmplat de multă vreme.”

Cristea-Enache a lăudat și prestația antrenorului Edward Iordănescu: „Mi-a plăcut foarte mult și prestația antrenorului Edward Iordănescu... Vezi restul alături de video pe www.dcnewstv.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel