Data actualizării:
Data publicării:

Cum au fost identificați criminalii lui Adrian Kreiner, în vârstă de 31, 33 și 34 de ani. Au avut și un complice

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Cum au fost identificați criminalii lui Adrian Kreiner / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Cum au fost identificați criminalii lui Adrian Kreiner / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Află în articol cum au fost identificați criminalii afaceristului Adrian Kreiner.

Procurorii sibieni au explicat cum au fost identificați criminalii afaceristului Adrian Kreiner și de ce această anchetă nu a fost una deloc ușoară. Totuși, deși s-a reușit identificarea celor trei indivizi care au dat buzna în casa omului de afaceri și l-au bătut crunt, aceștia încă sunt în libertate. Probabil nu va dura mult până când oamenii legii vor reuși să îi prindă, din moment ce deja se știe cine sunt autorii faptei.

VEZI ȘI: Cine i-a pus la cale pe criminalii lui Adrian Kreiner. Unul dintre suspecți a părăsit deja țara

"Polițiștii criminaliști și cei din structurile de analiză a informațiilor și acțiuni speciale, activitățile de acțiuni specializate au condus la rezultatul de astăzi, mai precis la identificarea celor trei persoane suspecte de săvârșirea faptei. În cadrul cercetărilor au fost vizualizate imagini din peste 100 de locații ce acopereau aproximativ 10 kilometri pătrați din suprafața Municipiului Sibiu și a comunei Șelimbăr.

Au fost ridicate imagini din 67 de locații ce însumează peste 1500 de ore de filmare continuă, au fost ridicate sute de urme de către specialiștii criminaliști în vederea prelucrării și exploatării acestora. Nu a fost o misiune deloc ușoară, însă ne-am îndeplinit lucrul cu profesionalism și responsabilitate", a transmis unul dintre procurorii sibieni care s-au ocupat de acest caz.

Prima reţinere în cazul uciderii lui Adrian Kreiner

Procurorii au început urmărirea penală faţă de trei bărbaţi din judeţul Dolj, în vârsta de 31, 33 şi respectiv de 34 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată, în cazul morții lui Adrian Kreiner. Precizăm că un complice al criminalilor omului de afaceri din Sibiu a fost reținut.

Este vorba despre un bărbat de 44 de ani din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, acuzat că i-ar fi ajutat pe cei trei autori ai crimei şi tâlhăriei, cu găzduirea lor şi pe unul dintre aceştia l-a sprjinit ca să plece deja din ţară. Ilie Sitariu a fost prins de polițiști după ce a fost surprins de camerele de supraveghere din Sibiu. Se pare că, cu trei zile înainte de crimă, camerele l-au surprins pe acesta într-un autoturism care aparține patronului concubinei lui, chiar cel la care au ajuns ceasurile furate de la Adrian Kreiner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel