Data publicării:

Anamaria Prodan, răspuns direct când a fost întrebată dacă îl mai iubeşte pe Reghecampf

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit despre relaţia pe care o are acum cu Laurenţiu Reghecampf, fostul ei soţ. 

Întrebată dacă îl mai iubeşte pe Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a dat un răspuns direct. 

"Dar nu se mai pune problema de iubire. Nu îl mai iubesc. Nu a mai rămas nimic decât un dispreț, o milă și o silă, profunde. Horia, când un om, pe care l-ai luat de la minus infinit.. M-ar interesat mai mult soarta unei furnici, decât soarta lui Laurențiu. Nu-i doresc răul.

Oamenii ăștia care au stat și m-au susținut pe mine, niciodată nu au vorbit de mine cum a vorbit Laurențiu. L-ai auzit vreodată pe Laurențiu Reghecampf înjurând? Îți aduci aminte, nici nu îi stătea bine.

Eu nu îmi aduc aminte în toată căsnicia mea cu el.. Doamne ferește, dacă tu îl auzi cât înjură, peste tot și în mailuri..Mă uitam în ochii doamnei judecător, care cumva se uita la mine și cu admirație, dar și cu milă”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni cu Horia Ivanovici la Fanatik. 

"La tribunal, m-a acuzat că l-am înşelat cu Gigi Becali" 

"Păi a spus (n.r. că e prostituată), nu folosind cuvântul ăsta, dar martorul lui a venit și a spus că eu 'm-am întins' cu tot fotbalul românesc. A dat și nume… Ferească Dumnezeu! Deci oamenii ăia… Tot fotbalul românesc, toți oamenii importanți. Toată crema… Gigi, Giovanni, Cristi Borcea, Florin Răducioiu… A spus numele astea la audierile de la Tribunal. Și l-a întrebat judecătorul: 'Aveți probe pentru așa ceva?'. Asta a spus martorul lui Reghe. Și era fericit”, a mai declarat Anamaria Prodan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel