Cum arată CRENVURȘTII văzuți la microscop. Nu vei vrea să mănânci așa ceva - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cum arată CRENVURȘTII văzuți la microscop. Nu vei vrea să mănânci așa ceva / Foto: Pixabay, de congerdesign
Cum arată CRENVURȘTII văzuți la microscop. Nu vei vrea să mănânci așa ceva / Foto: Pixabay, de congerdesign
Vezi în articol cum arată crenvurștii atunci când sunt priviți la microscop.

Un bărbat care obișnuiește să privească diverse lucruri sau alimente la microscop și să posteze ulterior filmările pe contul său de Tiktok, a fost curios să vadă ce se află, de fapt, în crenvurști. Acesta a luat o pungă cu crenvurști, a scos unul, l-a tăiat în bucăți, apoi a privit conținutul printr-un microscop performant, având astfel o imagine mărită. Ceea ce a descoperit este șocant.

În crenvurști par să fie fire de păr, insecte și chiar ouă. Apoi, bărbatul a tăiat o bucată și mai mică din crenvurst, a turnat o soluție peste aceasta și a privit-o din nou la microscop. De această dată au putut fi observate niște microorganisme care semănau cu niște viermi. Filmarea a devenit virală pe TikTok, fiind apreciată de peste 6 milioane de oameni.

VEZI ȘI: Pericolul ascuns din CEAI. Ce a găsit un bărbat într-un pliculeț de ceai, atunci când l-a privit la microscop - VIDEO

Unii crenvurşti de pui conţin chiar şi 12 E-uri. InfoCons: Mai e loc şi de carne?

Un studiu realizat de InfoCons arată cum s-a schimbat cantitatea de sare şi de E-uri folosită în crenvurştii de pui din România în ultimii ani.

"În ceea ce privește conținutul de aditivi alimentari/produs din crenvurstii de pui, s-a constatat o menținere a numărului mediu de E-uri, după o fluctuație în perioada 2015-2018.

5 E-uri în studiul din 2009;

6 E-uri în studiul din 2015;

7 E-uri în cazul studiul din 2017;

6 E-uri în 2018 ;

5 E-uri în studiul din 2022", arată InfoCons. Vezi mai mult AICI.

@mir_glazami_microscopa

ПОДДЕРЖАТЬ АВТОРА ДОНАТОМ ПО ССЫЛКЕ В ШАПКЕ ПРОФИЛЯ ????????

♬ Main Titles - Charlie Clouser

Într-un alt experiment, bărbatul a primit un măr veștejit la microscop, și probabil nespălat. De această dată, bărbatul a pus mărul întreg sub microscop. În imagini se pot observa niște vietăți micute care merg pe coaja mărului și par că mănâncă din fruct. Prin acest video bărbatul a vrut să arate cât de important este să spălăm fructele înainte de a le consuma, dar și de ce este de preferat să mâncăm merele proaspete, nu și atunci când încep deja să se strice.

@mir_glazami_microscopa ♬ Death After Life After Death - Christopher Young

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel