Cum arată casa de la țară a lui Dan Bordeianu. S-a apucat de tâmplărie?
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Instagram, Dan Bordeianu
foto: Instagram, Dan Bordeianu
Dan Bordeianu a lăsat viața din Capitală pentru liniștea de lângă Pădurea Pusnicu.

După mai bine de zece ani de când a luat decizia să părăsească agitația Bucureștiului, actorul Dan Bordeianu (48 ani) și soția sa, Teodora,  și-au găsit refugiul în viața la țară. Acum locuiesc în Brănești, într-o casă situată în apropierea Pădurii Pusnicu, aceeași locuință care a fost și reședința tatălui actorului. Pentru Dan Bordeianu, această casă are o semnificație aparte. Este și motivul pentru care a refuzat să o vândă și a ales să continue să trăiască acolo alături de familia sa, scrie TV Mania.

Puțini știu că actorului i-a plăcut întotdeauna să lucreze cu lemnul. De fiecare dată când timpul îi permite, se dedică trup și suflet acestei activități în propria gospodărie. Are chiar și un banc de lucru unde meșterește mici piese de mobilier sau mai repară câte ceva de prin casă.

Decizia lui Dan Bordeianu de a se stabili la țară nu a trecut neobservată. Pe contul său de Instagram actorul a primit doar cuvinte de laudă pentru felul cum s-a gospodărit și pentru cum arată grădina pe care o îngrijește cu atâta pasiune. Comentariile fanilor au fost pline de apreciere: „Un adevărat model masculin! Ești maestru în mobilier, gătit și cultivarea legumelor... Bravo!”, „Am văzut grădini similare la Jamie... ai folosit doar pământ sau ai adăugat și un strat suplimentar de compost?”, „Totul este atât de armonios și minunat!” Au fost doar câteva dintre reacțiile entuziaste postate online de admiratorii lui Dan Bordeianu.

Chiar dacă s-a mutat la țară într-o casă cu mansardă, Dan Bordeianu nu a renunțat complet la viața agitată din București. Actorul se întoarce în Capitală de fiecare dată când are repetiții sau spectacole la teatru. În prezent, este implicat în producțiile „Efecte colaterale” și „A douăsprezecea noapte sau Noaptea Magilor”, ambele la Teatrul Nottara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel