Data actualizării:
Data publicării:

Cum ar trebui să consumi seminţele de pepene verde. De care e bine să te ferești

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Consumați seminţele de pepene verde?

Multe persoane aşteaptă cu nerăbdare sosirea verii, pentru că este şi sezonul pepenilor. Acest fruct dulce este unul dintre simbolurile estivale - este răcoritor atunci când este foarte cald şi chiar ajută la pierderea în greutate. Unii îl consumă direct cu seminţe, însă este corect acest obicei? Pot fi consumate seminţele de pepene verde?

Conţin multe substanţe utile: magneziu, acid folic, acizi graşi care scad colesterolul. Acest lucru este valabil numai pentru seminţele albe tinere, care sunt semnificativ mai puţine în pepenele verde, în care, de obicei, predomină seminţele negre. Acestea nu sunt necomestibile şi nu sunt digerate de organism. Aceste seminţe ajung în intestine prin tranzit.

Nu este nimic periculos în aceasta, dar totuşi, nu ar trebui consumate în exces, deoarece o tensiune mare asupra intestinelor provoacă balonare şi disconfort. Din acest motiv, cel mai bine este să fie evitată ingerarea seminţelor de pepene verde, potrivit publicaţiei "The Health Site", conform Rador.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel