Cum ar transforma Mohammad Murad orașul Mangalia, dacă ar fi ales primar: Obiectivul numărul unu!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, a spus în exclusivitate pentru DC NEWS care sunt proiectele sale pentru locuitorii orașului.

"Eu sunt cunoscut și am un cuvânt lipit de mine: "Unde mă duc, aduc prosperitate." Deci va fi un oraș prosper și un oraș care nu se bazează pe vorbe și interese ascunse. Va fi un oraș exemplu. Cum ai putut fi un primar foarte bun pe comunicare este foarte important. Jumătate din problemele noastre din România sunt din cauza modului în care comunicăm.

Comunicare este foarte importantă. Voi fi un primar care nu va face diferențe între primărie și resurse care pot să vin cu ele. Voi găsi forma legală și corectă ca să pot aduce bani. Obiectivul numărul unu este să fac din Mangalia un oraș turistic, oraș vizitat de un milion de oameni din țară și din străinătate. Să fie un oraș în care oamenii să se simtă demni, în siguranță, să simtă că au mare noroc că sunt acolo și au un oraș turistic. Tinerii să nu devină ospătari. Eu îi voi învăța pe tinerii care termină facultatea cum să devină patroni. Vreau să avem cât mai mulți patroni români pentru că avem nevoie de un capital românesc care să ne consolideze economia. Nu ne putem baza doar pe filiale de multinaționale.", a declarat Mohammad Murad în interviurile DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel