Cum antrenează NASA astronauţii. Agenţia americană a publicat imagini de arhivă - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Cu toţii ne-am întrebat la un moment dat cum îşi antrenează cea mai celebră agenţie spaţială din lume angajaţii. NASA a răspuns acestei curiozităţi făcând publice nişte imagini din trecut fascinante, deşi destul de comice.

autor: Iulia Dumitru

Astronauții se antrenau pentru mersul în spațiu mergând prin piscine, deoarece apa simulează condițiile gravitaționale ale lunii. De aceea, apa este un element des întâlnit în antrenamente. O fotografie amuzantă îi înfățișează pe astronauți plutind în bărci speciale portocalii, arătând ca niște rațe de cauciuc într-o cadă, scrie

O altă fotografie înfățișează astronauți echipați complet care testează un vehicul lunar în căldura deșertului Nevada, iar bărbatul îmbrăcat subțire și clădirile din decor fac fotografia și mai haioasă.

Săptămâna trecută a avut loc ultima lansare a navetei Atlantis, cu care s-a încheiat un program spațial vechi de 30 de ani. Fotografiile făcute publice sărbătoresc evenimentul și se speră ca acestea să inspire o nouă generație de exploratori.

[caption id="attachment_84278" align="aligncenter" width="634" caption="Echipajul Apollo 11: Neil Armstrong, Michael Collins si Buzz Aldrin"][/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel