Cum a reușit un grup de suporteri ai echipei Chelsea să ajungă la Amsterdam și nu la București
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
suporteri_chelsea
suporteri_chelsea

Un grup de suporteri ai echipei Chelsea nu vor putea să-și susțină jucătorii, joi seară, la București pe Arena Națională, întrucât au anticipat greșit rezultatul meciurilor retur din 16-imile Ligii Europa și au făcut rezervări pentru Amsterdam.

Potrivit site-ului oficial al deţinătoarei Ligii Campionilor, Chelsea, mai mulţi suporteri ai echipei londoneze se vor afla joi în Amsterdam, unde și-au făcut rezervări, după ce în turul 16-imilor Ligii Europa Ajax a învins pe Steaua cu 2-0.

"În capitala distracţiilor uşoare a Olandei se va afla un grup restrâns de fani ai echipei Chelsea. Aceştia au călătorit în ţara greşită. Când Ajax a învins pe Steaua cu 2-0, în prima manşă a turului precedent, câţiva fani ai «albaştrilor», care au văzut că echipa noastră a câştigat cu 1-0 la Praga, au zis că vor economisi bani, cumpărându-şi din timp bilete pentru Amsterdam. Cel puţin e clar ce echipă vor susţine fanii olandezi la meciul de diseară", notează sursa citată.

chelseafc.com notează, totodată, și că patronul Stelei, Gigi Becali, a interzis difuzarea melodiilor formaţiei Queen pe stadion. "Nu se va auzi Queen diseară. Controversatul politician de dreapta şi patron al Stelei, Gigi Becali, a interzis această muzică pe stadion. Da, inclusiv «We are the champions»", a precizat chelseafc.com.

În această seară, pe Arena Națională, începând de la ora 20.00, se va disputa meciul Steaua București -Chelsea Londra, partida contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel