Cum a reușit România TV să dea lovitura ca pe vremea lui Dan Diaconescu / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels
Mulți români și-au petrecut Revelionul în fața televizorului.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că a observat un lucru interesant la petrecerea de la România TV: mai precis, televiziunea a făcut audiență așa cum pe vremuri făcea Dan Diaconescu: într-un spațiu mic comparativ cu halele, de exemplu, de la PRO TV.

România TV a debutat în forță, reușind să conducă în cursa audienței pe mai multe intervale orare în prima parte a serii. Televiziunea de știri a rămas în top trei, în ciuda revenirii celor doi giganți „generaliști”, ProTV și Antena 1, care și-au disputat locurile 1 și 2, încheind cu o medie de 10,26 la 11,1 puncte de rating, în intervalul orar cuprins între ora 22 și ora două a primei zile din an.

Protevelionul a fost prezentat de Pavel Bartoș și Raluca, iar Revelionul cel neBUN, de Nea Marin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

România TV a dat lovitura cu Revelionul măştilor şi al duetelor, prezentat de Georgiana Lobonţ, Ioan Korpoş şi Marius Niţă. Audiența RTV (4,7 puncte de rating în intervalul 22-02) a fost de două ori mai mare decât audiența Antena Stars, clasată pe locul patru. Vedetelionul Antena Stars, prezentat de Mirela Vaida, a avut, la rândul său, o audiență dublă față de FuegoRevelionul  de la TVR 2, care abia a atins 1,2 puncte de rating. Aici vedeți mai multe detalii.

„La PRO TV au pus câteva vedete la niște mese. (...) Am observat însă ceva interesant la România TV. De aici cred a câștigat cum pe vremuri făcea Dan Diaconescu audiență într-o garsonieră. La Revelionul de la România TV era spațiul foarte mic, nu erau halele mari ca la TVR, PRO TV, Antena 1. Spațiul mic crea ideea de intimitate. În vreo zece metri erau toți invitații. Era ceva mai interesant: politicieni care cântă, invitați care aveau măști. Nu erau figuranți ca la alte televiziuni. La România TV a fost petrecere. Petreci ca la tine acasă. Ideea a început de pe vremea când România TV a făcut Revelionul la avocata Paula Iacob acasă”, a spus jurnalistul la emisiunea „Nod în papură”.

„L-ai văzut pe Brenciu tot anul, l-ai văzut pe Busu tot anul, și de Revelion să-i vezi tot pe ei?! N-am nimic cu ei. Dimpotrivă, tot respectul pentru ei, dar zic așa de idee”, a adăugat jurnalistul Val Vâlcu referindu-se la evenimentul privind Anul Nou de la PRO TV.

Bulai și Vâlcu vorbesc despre Teambuilding și Revelionul la TV, la „Nod în papură”. Sezonul 2. Episodul 18:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel