Cum a fost fotografiată Ana de Armas, noua iubita a lui Ben Affleck
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Actrița Ana de Armas a fost fotografiată în timp ce se plimba alături de starul hollywoodian, Ben Affleck, şi de cei trei copii ai acestuia, relatează ediţia online a cotidianului spaniol ABC.

Deşi perioada de izolare impusă de pandemia de COVID-19 a dus la un mare număr de despărţiri, relaţia dintre Ben Affleck şi Ana de Armas pare foarte trainică. De când s-au întors dintr-o călătorie romantică în Cuba şi Costa Rica exact în perioada în care începea criza sanitară în Statele Unite, relaţia dintre cei doi s-a consolidat.

Fotografiați pe stradă, însoţiţi de cei trei copiii ai starului american - Violet, Seraphina şi Samuel - şi de câinii actorului

De peste două luni, tânăra actriţă hispano-cubaneză s-a mutat în casa lui Ben Affleck din LA. În primele zile de relaxare a măsurilor de izolare a populaţiei la domiciliu, cei doi au fost văzuţi plimbându-se pe stradă purtând măşti de protecţie şi însoţiţi de cei trei copiii ai starului american - Violet, Seraphina şi Samuel - şi de câinii actorului.

Şi fosta soţie a lui Affleck, actriţa Jennifer Garner, pare să-şi fi dat acceptul faţă de noua lui relaţie şi să accepte influenţa bună pe care o are Ana de Armas asupra actorului, care pare să-l ajute pe acesta să evite consumul excesiv de alcool.

În urmă cu câteva săptămâni, Ben Affleck i-a oferit o surpriză Anei, la împlinirea vârstei de 32 de ani, oferindu-i un tort de ciocolată, o coroană de flori, baloane colorate şi chiar o piniata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel