Cum a bătut USR palma cu PSD. Culisele unei negocieri cu multe zerouri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Consiliul Local al Sectorului 1 a adoptat în unanimitate proiectul de hotărâre privind bugetul general consolidat de venituri și cheltuieli pentru anul 2017. Clotilde Armand, invitată la DC News Live, a vorbit despre acest subiect.

"Am lucrat mult pe bugetul Sectorului 1. Sunt foarte fericită că negocierile s-au încheiat cu succes. Au durat cam patru săptămâni. Nu aveam cum să spunem nu, după ce am ajuns la o concluzie acceptabilă. Trebuie să mergem înainte cu proiectele noastre. A fost prima dată când s-a discutat mult. Au fost multe amendamente din partea noastră, adică 21", a spus Clotilde Armand la DC News Live.

Întrebată cine mai face opoziție dacă USR a bătut palma cu PSD în ceea ce privește bugetul, Clotilde Armand a zis: "A face opoziție nu înseamnă a bloca totul. A face opoziție înseamnă a avea un ochi critic, a evita găurile negre. Am diminuat foarte mult bugetul de spații verzi".

Răspunsul integral după minutul 1:

[citeste si]

În anul 2017, bugetul general consolidat al Sectorului 1 este de peste 1,6 miliarde lei, din care aproximativ 500 milioane lei au fost alocaţi pentru proiecte de investiţii.

Principalele direcții care au stat la alcătuirea bugetului țin seama de nevoile și prioritățile cetățenilor și includ: finalizarea programului de reabilitare termică a blocurilor, modernizarea unităților școlare și construirea de creșe noi, înființarea unor noi piețe agro-alimentare, amenajarea de noi locuri de parcare precum și investiții în spitalele aflate în administrarea Consiliului Local.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel