Data actualizării:
Data publicării:

Cum a apărut Prințul Harry în timp ce Meghan era în DIRECT. Imagini neașteptate, RÂZI cu lacrimi

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Cum a apărut Prințul Harry într-un live al lui Meghan Markle. Imaginile au stârnit hohote de râs.

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Meghan Markle a dat un interviu uimitor. 

Meghan a apărut alături de actrița Melissa McCarthy în videoclipul care a vorbit despre viața de care se bucură alături de întreaga familie în Statele Unite ale Americii, după ce s-au stabilit la Los Angeles.

După ce a glumit cu vedeta despre tatuaje, Ducesa de Sussex a emis un mesaj serios pentru a-și marca ziua de naștere, îndemnând oamenii să-și prețuiască timpul.

Meghan Markle, un nou proiect

Mai mult, fosta actriță și-a anunțat un nou proiect, numit 40×40, care are ca scop readucerea femeilor la locul de muncă cu sprijinul altor femei.

Ideea afacerii Ducesei este ca 40 de prieteni să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a ajuta o femeie să se integreze din nou în câmpul muncii.

Cu această ocazie, Meghan Markle și-a dezvăluit și o bucată din casa în care s-au mutat, spre marea surprindere a multora. 

Reflectând la împlinirea a 40 de ani, Meghan a spus că a fost surprinsă de faptul că timpul este "printre cele mai mari și esențiale daruri ale noastre. Acest lucru este valabil mai ales atunci când este cheltuit în serviciul altora știind că poate contribui la schimbări incredibile", a spus ea.

"Cred că mentoratul este o modalitate de a ajuta femeile să-și recapete încrederea și să își reconstruiască puterea economică", a mai spus ea.

Prințul Harry, apariție amuzantă în live-ul lui Meghan Markle

În timp ce Meghan Markle vorbea cu actrița Melissa McCarthy, Prințul Harry și-a făcut apariția la geam, iar ipostaza sa a stârnit hohote de râs. 

Prințul Harry s-a apropiat de geam și a început să jongleze cu câteva mingi, semn că se juca în curte cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. 

Gestul său le dă peste nas multora care încă susțin că mariajul lor scârțâie din cauza Familiei Regale.

Meghan Markle, amenințată de Tom Bower: Voi spune adevărul! Este o tragedie

 

Unul dintre cei mai acizi și de temut biografi regali s-a apucat să scrie biografia neautorizată despre Meghan Markle, ducesa de Sussex, care i-ar putea aduce acesteia grave prejudicii de imagine.

În acest context, jurnalistul de investigaţie Tom Bower ar fi semnat un avans de şase cifre, scrie presa britanică.

Tom Bower, în vârstă de 74 de ani, este cunoscut pentru articolele sale aspre și tranșante, iar dacă Meghan Merkle a intrat în vizorul lui, probabil că rezultatul va fi spectaculos.

Scriitorul a vorbit despre noua sa carte și a confirmat faptul că va fi dură, dat fiind faptul că timp de un an de zile a strâns probe, a vorbit cu prietenii, dușmanii, asociații lui Meghan Markle, dar și cu Prințul Harry, soțul acesteia.

"O scriu acum. Voi spune tot adevărul!", a spus Tom Bower.

Cartea lui nu este o surpriză și asta pentru că zvonurile circulau încă de acum doi ani. 

Pe de altă parte, şi prinţul Harry plănuieşte să scrie împreună cu soţia sa nici mai mult, nici mai puţin de patru cărţi, iar această acţiune nu este bine văzută de Tom Bower.

"Singura modalitate prin care Harry poate câştiga bani şi justifica avansul şi singurul lucru cu care editorii americani vor fi mulţumiţi este dacă este foarte critic faţă de Familia Regală. Va fi dăunător pentru ei şi asta este o tragedie", a spus Tom Bower.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel