Cheesburgerul a apărut datorită unui puşti de 16 ani, din Pasadena, California. În 1926, Lionel Sterberger, fiul patronului unui local mic, „The Rite Spot", a ars pe o parte un hamburger. Însă nu s-a grăbit să-l arunce la gunoi.
Pentru a-şi ascunde greşeala, a decis să pună deasupra o felie de brânză şi l-a servit unui client care s-a arătat încântat. De atunci, oraşul sărbătoreşte anual cheesburgerul timp de o săptămână, scrie Agerpres.
Cheeseburgerul este un tip de hamburger cu brânză care este pusă deasupra celorlate ingrediente, sub felia superioară de pâine. Brânza folosită este de obicei cea feliată.
Vezi și: Cum îți faci singur delicioasele McNuggets, acasă. Rețeta savuroasă explicată pas cu pas
Cum îți faci singur înghețată McFlurry, acasă. Ai nevoie de 3 ingrediente
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă