Culisele scandalului gunoiului din Sectorul 1. Constantin (PMP), date șoc: Armand, LIVE de imagine, la miezul nopții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Captură video - DC News
Captură video - DC News
Ioana Constantin, aparținând formațiunii PMP, a relatat despre modul în care o companie de salubrizare a obținut contractul cu Primăria Sectorului 1. 

„Doamna Armand ce a făcut. A intrat starea de alertă astăzi la ora 2”, a început relatarea Ioana Constantin, consilier PMP. 

„Deci prefectul Capitalei, în mod abuziv, a declarat stare de alertă sanitară, deși situația era creată chiar de doamna Armand, care nu plătea facturile la Romprest”, a făcut Bogdan Chirieac o observație. 

„Amintiți-vă că și domnul Chiliman a scos Rosal ca să bage Romprest și Sectorul 4 a scos Rebu, care acum e în Sectorul 1. Ca să vină Romprest, care nu avea nici măcar angajați la momentul acela, a fost scoasă firma domnului Prigoană. Prigoană era în Sectorul 1, avea mașini, avea tot ce îi trebuie, Romprest când a preluat Sectorul 1 nu avea angajați, nu avea nimic, e o metodă prin care fiecare primar când vine scoate firmele de gunoi. Rebu, firma cu care s-a semnat de către doamna Clotilde la Sectorul 1 este o firmă scoasă în șuturi din Sectorul 4, unde a făcut aceleași nenorociri pe care noi azi le imputăm Romprest. Firmele de gunoi cam asta fac”, a explicat Constantin. 

Brai Cata e altceva

„Stați puțin, cum adică a semnat cu Rebu?”, a întrebat Chirieac. 

„Păi, stați puțin, că asta vreau să vă zic. Brai Cata nu este pe starea de alertă, Brai Cata este cu totul altceva”, a spus Constantin. 

„Dar e contract direct”, a obiectat Chirieac. 

”Da, dar este altceva! Deci, Brai Cata este sub 15.000 sau cât este ca să poți să dai încredințare directă. Deci, astăzi a stabilit prefectul Capitalei stare de alertă pe la ora 2. La ora 5:41 se urcă pe SEAP această solicitare din partea Sectorului 1 de către ADP, adică administrația domeniului public, pentru o firmă care să colecteze aceste deșeuri care se află pe spațiile verzi, nu la nivel stradal, nu în coșurile de gunoi stradale, scrie foarte clar în contract. La 5:43 intră frumos Brai Cata, Primăria acceptă, a fost o chestiune de 2-3 minute, la 5:44. În trei minute s-a dat acest contract care este până în 15.000 de euro, deci nu este atât de mare și de asta a părut interesant. La 12 noaptea doamna Armand filmează pe stradă cum Brai Cata ridică din tomberoane, mă rog, a fost o acțiune de imagine”, a relatat Ioana Constantin, care a subliniat că live-ul a fost unul doar pentru Facebook, lămurind clar că Brai Cata a fost contractată pentru spațiile verzi. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel