România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 20 oct, 16:59
Cu testele COVID-19 în mână, la COADĂ, la poarta spitalului. Dorobăț: PRESIUNE. Nu este posibil
Foto ilustrativ
Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iași, a spus, la Digi24, că sunt probleme cu privire la pacienții care stau și așteaptă să fie evaluați. 

”Aici este într-adevăr o nemulțumire, iar noi ne găsim între presiunea de a găsi un loc pentru un pacient care este de internat, care este grav, și pacienții care stau la poartă și așteaptă cu testele în mână” a dezvăluit medicul. 

Carmen Dorobăț a mai spus că a purtat discuții și cu Nelu Tătaru pentru o colaborare mai strânsă cu medicii de familie, pentru a debloca această situație. În plus, au fost discuții pentru a încerca o eșalonare. ”Este foarte neplăcut, vrem să facem cât mai corect activitatea medicală, dar, fizic vorbind, nu este posibil să acoperim un număr atât de mare de pacienți pe parcursul unei gărzi” a afirmat managerul de spital. 

”Cam 7 minute cel puțin durează la un pacient asimptomatic să facem toate formele pentru a putea pleca. Cam 25 de minute durează să fie rezolvați trei pacienți” a punctat medicul. 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro