Cu ce se mai duc elevii la școală. Un tânăr din Iași le-a prezentat colegilor un stabilizator de bombă / A fost nevoie de intervenția pirotehniștilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Un elev din Iași s-a dus la școală cu un stabilizator de bombă.

Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iași a fost anunțat de către un învățător, astăzi în jurul orei 10 dimineața, că un elev a adus în unitatea de învățământ un element de muniție (stabilizator de bombă), la Școala Gimnazială din comuna Mogosesti Siret, potrivit BZI.

Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași s-a deplasat la fața locului pentru a ridica obiectul.

Stabilizatorul de bombă a fost găsit de respectivul copil, iar din dorința de a împărtăși și cu alții descoperirea sa, l-a adus la școală și l-a prezentat colegilor.

Echipajul pirotehnic a făcut o sesiune de instruire cu elevii din Școala Mogoșești Siret și Școala din Muncelu de Sus. La activitate au participat atât elevii, cât și personalul didactic și nedidactic din cele două unități de învățământ.

„Astăzi, în jurul orei 10.15, Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iaşi a fost anunţat de către un învăţător, că un elev a adus la şcoală element de muniţie (stabilizator de bombă), la Şcoala Gimnazială din localitatea /comuna Mogosesti Siret”, a anunţat ISU Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel