Cu ce să te îmbraci de Crăciun. Culoarea potrivită pentru sărbători. Andreea Tincu: E în topul noilor culori din 2023
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cu ce să te îmbraci de Crăciun. Culoarea potrivită pentru sărbători. Andreea Tincu: E în topul noilor culori din 2023 / Foto: Pixabay, de Irina Gromovataya
Cu ce să te îmbraci de Crăciun. Culoarea potrivită pentru sărbători. Andreea Tincu: E în topul noilor culori din 2023 / Foto: Pixabay, de Irina Gromovataya
Designerul Andreea Tincu a venit cu mai multe recomandări pentru Crăciun și Revelion.

Designerul Andreea Tincu a venit cu o serie de recomandări pentru Crăciun şi Revelion, precizând că ţinuta pe care o femeie o alege pentru aceste ocazii trebuie să fie în stilul petrecerii la care este invitată.

Alegeţi materiale în care vă simţiţi confortabil, nu vă complicaţi cu tipare sofisticate - este sfatul designerului.

Andreea Tincu ne spune că este bine să fim vesele, optimiste şi să acordăm ţinutei vestimentare o importanţă aparte.

"Dacă vorbim de un event spectaculos, cu multe persoane şi o locaţie exclusivistă, sunt potrivite rochiile 7/8 sau cele lungi, din catifea ori din mătase, în culorile sezonului: roşu, verde, albastru, auriu, argintiu sau negru. Rozul intens este o altă opţiune elegantă, mai ales că e în topul noilor culori din 2023", a declarat pentru Agerpres designerul Andreea Tincu.

Ce purtăm dacă mergem la restaurant



Conform acesteia, atunci când petrecerea are loc într-un cerc intim de prieteni, dar într-o locaţie publică, cum este un restaurant cochet, se pot purta rochii midi elegante, genul cocktail dress.

"Alegeţi materiale în care vă simţiţi confortabil, nu vă complicaţi cu tipare sofisticate şi croiuri noi, astfel încât să aveţi grija rochiei în seara respectivă în loc să vă distraţi pe cinste", menţionează ea.

În opinia designerului ieşean, rochiile midi pot fi din ponte în combinaţie cu tull preţios, din paiete, catifea, brocart sau materiale cu lurex. O altă combinaţie elegantă este cea formată dintr-un pantalon chino, cu talia înaltă, şi o bluză spectaculoasă.

Cum ne îmbrăcăm dacă facem Crăciunul la munte, într-o cabană



"O variantă de party este la munte, într-o cabană, cu câţiva prieteni. Bineînţeles, în acest caz, dress code-ul poate fi lejer, dar chic. Pantalonii largi din catifea cu bluze de mătase, fustele cloş cu topuri cambrate, kimonourile imprimate multicolor, puloverul de caşmir cu fusta plisată sunt alegeri foarte bune, cu care nu veţi da greş", a precizat Andreea Tincu.

Designerul ieşean ne recomandă să asortăm toate aceste ţinute cu un make-up lejer, cu accente preţioase în zona ochilor, dar şi cu încălţăminte comodă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel