Cu cât a fost vândută banderola de căpitan al lui Ronaldo. Banii ajung la un copil bolnav
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Momentul de frustrare al lui Cristiano Ronaldo, când în partida de sâmbătă, dintre Portugalia și Serbia, și-a aruncat banderola de căpitan, frustrat de decizia arbitrilor de a nu acorda un gol valabil, ce putea aduce victoria echipei sale, s-a transformat în ceva pozitiv.

Banderola de căpitan a starului portughez, aruncată atunci când i s-a refuzat în mod controversat un gol, cu care Portugalia ar fi câștigat împotriva Serbiei, a fost vândută la licitație pentru a strânge bani pentru tratamentul medical al unui bebeluș de șase luni, relatează BBC Sports. Pompierul sârb Djordje Vukicevic a luat banderola de pe teren, după ce Ronaldo a părăsit terenul înfuriat, la finalul remizei (2-2) de la Belgrad.

"Ronaldo era agitat și a aruncat banderola, care a căzut chiar lângă mine", a spus Vukicevic.

El a decis să scoată obiectul la licitație, pentru a strânge bani pentru tratamentul lui Gavrilo Djurdjevic, un băiețel de 6 luni din Serbia, care suferă de atrofie musculară a coloanei vertebrale.

"Întregul echipaj de pompieri a fost de acord că această banderolă să o folosim pentru micul Gavrilo", a spus el.

Vukicevic a spus că este gata să vândă orice amintire pe care ar putea să o primească de la jucători pentru a-i ajuta pe părinții lui Gavrilo să colecteze 2,1 milioane de lire sterline necesare tratamentului. Banderola a fost vândută la licitație cu suma de 64.000 de euro. Mama lui Gavrilo, Nevena, a declarat că veniturile din vânzare sunt o contribuție semnificativă pentru tratamentul fiului ei, relatează Mediafax.

"Nu ne-a venit să credem că unii oameni care nici măcar nu ne cunosc ... și care au luat banderola, o vor scoate la licitație și ne vor ajuta copilul", a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel