CTP despre Pivniceru: O activistă care a avut ciocniri dure cu Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
popescu
popescu

CT Popescu a declarat că nominalizarea judecătorului Mona Pivniceru pentru portofoliul de la Justiție nu reprezintă cea mai fericită alegere a Guvernului Ponta, deoarece acesta este cunoscută pentru "o implicare clară din punct de vedere al activismului politic".

"Nu cred că este o alegere fericită. Ministru al Justiţiei trebuie să fie o persoană pe cât posibil neimplicată în bătălia politică, o persoană rece, competentă, creditabilă dincolo de acest balamuc, această încăierare din viaţa politică românească. Iar doamna Pivniceru este o activistă, o militantă care a avut ciocniri dure cu Traian Băsescu. A o pune pe doamna Pivniceru în funcţia de ministru al Justiţiei, nu cred că este un gest foarte util credibilităţii Guvernului Ponta. Nu-i contest competenţele, ci doar faptul că dânsa are o implicare clară din punct de vedere al activismului politic", a declarat senior-editorul Gândul pentru RTV.

 Jurnalistul a estimat că Mircea Duşa, propus pentru funcţia de ministru de Interne, nu va fi prea mult implicat în problema listelor electorale şi crede că această sarcină îi va reveni lui Radu Stroe, ministru delegat pentru Administraţie Publică. "Radu Stroe este o persoană foarte versată, trecută prin diverse ciururi şi dârmoane şi capabilă să-şi asume sarcini oricât de grele şi de ingrate", a comentat CTP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel