CSM Galaţi - Corona Braşov, rezultat în primul meci al finalei campionatului la hochei
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
CSM Galați - Corona Brasov rezultat hochei. foto: @corona.wolves / FB
CSM Galați - Corona Brasov rezultat hochei. foto: @corona.wolves / FB
Primul meci al finalei campionatului de hochei le-a adus față în față pe CSM Galați și Corona Brașov, într-un meci jucat în orașul de pe malul Dunării.

CSM Galaţi a învins-o pe ASC Corona Braşov cu scorul de 5-2 (0-0, 3-1, 2-1), luni, pe Patinoarul Dunărea, în primul meci al finalei Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă.

Gazdele au marcat primele trei goluri ale partidei, Corona a punctat de două ori, dar CSM Galaţi a refăcut diferenţa prin încă două goluri reuşite în ultimele zece minute.

Pentru CSM Galaţi au punctat Albert Zaghidulin (04:11), Aleksandr Neznamov (17:38), Mihail Rîbalko (18:09), Anton Butocinov (53:48) şi Denis Zabludovski (57:50). Golurile vicecampioanei au fost reuşite de Jereme Tendler (39:59) şi Daniel Trancă (40:20).

Finala se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, următoarea partidă fiind programată tot la Galaţi, marţi, de la ora 18:30.

În finala mică, SC Miercurea Ciuc a întrecut-o în deplasare pe ACSH Gheorgheni cu 4-2 (1-0, 1-2, 2-0). Pentru campioana en titre au înscris Szabolcs Tibor Papp, Alpar Sallo, Zsombor Antal şi Szilard Rokaly, iar pentru echipa din Gheorgheni a marcat Attila Goga (două).

Finala mică se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide, următoarea fiind programată miercuri, la Miercurea Ciuc.

Citește și:

Hochei - Campioana en-titre eliminată din lupta pentru titlu

FOTO - Handbal în scaun cu rotile la Brașov. Corona, ajutor nesperat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel