CSM Bucureşti, întăriri de Liga Campionilor. Nora Mork, prezentă la lot. Gabi Szabo, anunță obiectivul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Nora Mork, interul dreapta norvegian, a simţit nevoia unei noi provocări şi a ales CSM Bucureşti, unde speră să facă un cuplu redutabil cu interul stânga Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2018.

Nora Mork are patru titluri în Liga Campionilor la handbal feminin, dintre care trei la Gyor ETO.

Am venit la Bucureşti pentru că am simţit nevoia unei schimbări în cariera mea. Cred că aici este un loc fantastic, mi-a plăcut când am jucat aici ca adversară şi mi-am spus de ce nu. Avem multe jucătoare noi, unele au fost accidentate şi vor reveni, dar cred că avem o echipă foarte puternică. Cred că Final Four-ul este posibil şi dacă vom ajunge în formă, vom fi foarte bune. Nu le cunosc încă pe fete, sunt singura norvegiancă. Am jucat împotriva lor de atâtea ori, aşa că va fi interesant la nivel personal. Sunt încântată că voi juca alături de Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume, aşa că va fi interesant, cred că ne vom înţelege bine. Pe hârtie cred că suntem printre cele mai bune echipe din Europa, fără îndoială, dar vom vedea în Liga Campionilor, în campionat la ce nivel vom fi, a declarat luni Nora Mork, înainte de primul antrenament cu CSM Bucureşti.

Nora Mork, campioană mondială şi triplă campioană europeană cu Norvegia, a opinat că mai are ceva de recuperat până a ajunge la capacitate maximă, mai ales la capitolul viteză. Campioana norvegiană a adăugat că îi plac oraşele mari şi se simte bine la Bucureşti: Îmi plac oraşele mari, lumea, că ai multe locuri unde să mergi, să bei o cafea, să mănânci, aşa că sunt nerăbdătoare.

Gabi Szabo: Luăm totul pas cu pas

Având echipa întărită, chiar dacă Neagu este încă accidentată, CSM București are obiectiv de top, după cum a declarat pentru DC News, Gabi Szabo, multiplă medaliată europeană, mondială şi olimpică:

”Echipa este acuma mult mai echilibrată și sperăm să avem un an foarte bun, fără incidente majore, iar cele care s-au operat să revină la echipă. Echipa are trasate foarte clar obiectivele de performanță, care sunt stabilite împreună cu staff-ul tehnicau fost prezentate atât mie, cât și Consiliului de Administrație, iar acesta este Final Four! Eu nu vreau să vorbesc de pe acuma de câștigarea Cupei. În sportul de mare performanță trebuie luat totul ”step by step”, pe fiecare etapă în parte. Trebuie să-ți pui obiectivele cele mai înalte, dar ele trebuie luate pas cu pas, dar obiectivul cel mai mare este să ajungem în Final Four”, ne-a declarat Gabriela Szabo, managerul CSM București.

Citește și: Gabriela Szabo a primit premiul Fair Play - Model de viaţă şi titulatura de Ambasador Internaţional Fair Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel