Cruzime: Cățelușă moartă, după ce a fost mușcată de stăpânul ei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ellie
ellie

O cățelușă a murit, la nicio zi, după ce stăpânul său, enervat că patrupedul său a încercat să îi atace, a mușcat-o şi i-a rupt o parte dintr-o ureche, provocându-i o hemoragie puternică, relatează Daily Mail.

Un Staffordshire bull terrier și-a supărat stăpânul, după ce l-a atacat sărindu-i la față și îl rănise. Mark Else, în vârstă de 23 de ani, nu a dorit să rămână dator pentru atac și a trecut la repercusiuni.

Astfel, Else a dat-o afară pe căţeluşa sa Ellie, aruncându-o pe fereastră şi provocându-i traumatisme abdominale şi fracturi multiple, dar şi hemoragie abdominală.

Else nu a fost mulțumit cu pedeapsa aplicată cățelușei, așa că a chemat-o pe Ellie din nou în casă. Britanicul și-a dus cățelușa în baie, a aşezat-o în cadă şi şi-a înfipt dinţii în urechea ei, rupându-i o bucată zdravănă şi provocându-i hemoragie. Apoi a pus-o într-o cuşcă şi a dus-o într-o cameră, la etaj.

Oarecum conștient de comportamentul său deviant, Else a mers la spital, unde a cerut să i se facă un consult psihiatric, scrie Daily Telegraph.

Atacul oribil, care s-a dovedit fatal pentru animal, l-a adus pe Else în faţa judecătorilor unui tribunal din Mansfield, în Nottinghamshire. Britanicul a fost acuzat de cruzime şi rele tratamente aplicate animalelor şi i s-a dat o pedeapsă de 18 luni de închisoare cu suspendare, precum şi interdicţie de a mai ţine animale în proprietate, pe o perioadă de zece ani.

Else şi-a recunoscut faptele, dar în acelaşi timp s-a aflat, în urma controlului psihiatric, că fusese abuzat în copilărie. Acum primeşte tratament psihiatric.

Autopsia cățelușei a relevat faptul că Ellie a fost subponderală, a avut fracturi la ficat și a suferit o hemoragie puternică după ce urechea i-a fost parțial ruptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel