Cronologia de la Victor Babeș. Voiculescu, ministrul ”transparanței”, a ținut informația la secret câteva ore
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cronologia de la Victor Babeș. Voiculescu, ministrul ”transparanței”, a ținut informația la secret câteva ore  /  Sursa foto: gov.ro
Cronologia de la Victor Babeș. Voiculescu, ministrul ”transparanței”, a ținut informația la secret câteva ore / Sursa foto: gov.ro
Trei femei au murit la unitatea mobilă de terapie intensivă a Spitalului Victor Babeș.

Trei pacienţi şi-au pierdut viaţa la unitatea mobilă de terapie intensivă de la Spitalul „Victor Babeş”, din primele informaţii rezultând că s-ar fi produs o defecţiune la instalaţia de oxigen.

Potrivit Realitatea Plus, a fost vorba de trei femei cu vârste de 66 de ani, 84 de ani și, respectiv 74 de ani care au murit în jurul orei 17:30, ultima la aproximativ 18:10. De asemenea, avaria ar fi avut loc la ora 16:00, iar la ora 19 ar fi ajuns la fața locului ministrul Vlad Voiculescu.

Departamentul pentru Situații de Urgență din MAI a venit cu o comunicare oficială după ce s-a aflat pe surse că trei persoane internate în unitatea ATI mobilă de la „Victor Babeș” și-au pierdut viața în urma unei avarii la instalația de oxigen (vezi AICI).

VEZI ȘI    -    Mor oameni în mandatul lui Vlad Voiculescu. Vâlcu, despre demisie: N-are onoare, la fel ca Piedone

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel