Cristinel Toader, în genunchi în fața lui Negulescu: Mi-a zis că nu mă va ierta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cristinel Toader,  fost șef Poliţia Locală Ploiești, a povestit o scenă din biroul lui Lucian Onea.

"Da, am fost pus în genunchi. Am fost ţinta personală a domnului Negulescu pentru că nu am vrut să colaborez cu dânsul. La una din ieşirile din arest, pe care le aveam de la Câmpina, am fost la DNA. Avocatul meu mă aştepta acolo. M-a chemat în biroul domnului Onea, unde, în prezența avocatului meu, a domnului Onea și a domnului Portocală, mi s-au cerut anumite informaţii şi denunţuri.

Când domnul Onea a ieşit din birou, domnul Negulescu mi-a reproşat că, dacă eu colaboram cu el, nu ajungeam să fiu aşa umilit. Mi-a zis că şi în genunchi dacă vin în faţa lui nu mă va ierta. În momentul acela, fiind într-o stare psihică foarte grea, m-am ridicat şi am vrut să mă pun în genunchi în faţa lui, să-mi cer iertare. Avocatul meu a pus mâna pe mine şi m-a pus pe scaun. Mi-a spus "orice, până aici. Nu accept ce se întâmplă".

La momentul ăla, i-am spus domnului Onea "eu cu domnul Negulescu nu mai am ce să discut. Discut orice cu dumneavoastră, dar nu în prezența dânsului. Relația mea cu dânsul este una de război și situația în care sunt este doar pentru că a dorit el, nu că eu sunt vinovat", a declarat Cristinel Toader, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și:  DNA Ploiești, document EXPLOZIV. Probe din dosar, trimise lui Coldea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel