Cristina Verona, înainte de a muri, credea că i-a fost furată identitatea. A mers la Poliţie, dar nu a terminat de scris plângerea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristina verona
cristina verona

Înainte cu o săptămână de Anchetatorii au aflat de la apropiaţii Cristinei Verona că de câteva luni aceasta trecea printr-o perioadă foarte proastă. A ameninţat de mai multe ori că se sinucide, iar din apartamentul ei vecinii au auzit de multe ori zgomote puternice, rezultatul crizelor ei de nervi. Este şi motivul pentru care mama ei, care locuia în Drumul Taberei, a venit să locuiască în apartamentul din Primăverii cu ea.

Matei Radu Verona, fostul său soţ, le-a declarat anchetatorilor că a vorbit cu Cristina în urmă cu aproximativ o săptămână şi că nimic din comportamentul ei nu l-a dus gândul la ce avea să se întâmple, transmite realitatea.net.

Concluzii şocante în ancheta din Primăverii: Cristina Verona şi-a ucis mama

Ea lucra de câţiva ani ca freelancer, după cum povesteşte Alison Mutler, chief correspondent Associated Press Bucuresti. În ultima perioada, aceasta se plangea ca proiectele sale merg mai greu din cauza crizei. Tot în ultimul timp, fosta jurnalista se ocupa de brosurile unor clinici de stomatologie, mai povesteşte Mutler.

Foştii colegi ai Cristinei Verona: Avea un standard financiar extrem de ridicat

Cadavrele au fost descoperite, marţi seara, după ce vecinii au sunat la 112 şi au reclamat că din locuinţa celor două, situată la etajul 1 al imobilului de pe Bulevardul Primăverii nr.43 vine un miros puternic. Atât uşa, cât şi geamurile locuinţei erau închise din interior, fapt ce exclude ipoteza unui dublu asasinat. Cercetarea la faţa locului a fost făcută după ce un pompier a forţat uşa balconului.

Tragedia din Primăverii, cauze financiare. Cristina Verona avea probleme cu banii şi nu vroia să-şi închirieze apartamentul

Potrivit concluziei legiştilor, necropsiile celor două femei arată că bătrâna în vârstă de 77 de ani a murit sufocată, cel mai probabil cu o pernă, iar fiica sa, care ar fi autoarea omorului, s-a spânzurat cu nişte cabluri electrice. Cele două femei ar fi decedat cu cel puţin trei zile înainte de a fi descoperite cadavrele.

Cristina Verona, fostul redactor-şef de la “Elle”, printre victimele găsite în locuinţa din Primăverii

Cristina Verona, fostul redactor-şef al publicaţiilor “Elle” şi “The Reader’s Digest” România, dar şi director de PR la agenţia Graffiti BBDO şi mama acesteia, în vârstă de 77 de ani, sunt victimele găsite, marți seara, moarte în condiţii suspecte, într-un imobil din cartierul Primăverii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel