Cristina Prună (USR), ceartă cu Oana Lovin, din cauza lui Voiculescu: Ies din emisiune!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ministerul Sănătății, comunicat oficial
Ministerul Sănătății, comunicat oficial
Cristina Prună (USR) a avut, luni după-amiază, un schimb de replici cu Oana Lovin. 

Schimbul de replici a avut loc la România TV, unde se discuta despre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. 

„S-au spus foarte multe lucruri și aș vrea un drept la replică. Ce pot să vă spun este că misiunea acestui Guvern și a lui Vlad Voiculescu este să reușească să scoată acest sistem plin de mafii la liman”, a zis Cristina Prună, moment în care a intervenit Oana Lovin, spunând: „Care sistem?! Care mafie, doamna Prună?!”

„Îmi cer scuze, se aude cu ecou, deci nu vă aud absolut deloc și dacă mai vorbiți...”, a zis Prună.

„Nu mai pot, doamnă! Acești nenorociți... (...) Nu mai putem să avem răbdare pentru că murim pe capete. Nu mai avem acces la sănătate, nu mai putem avea răbdare! Oamenii aceștia trebuie să dispară!”, a continuat Oana Lovin.

„A fost un an greu pentru toată lumea și toți românii au făcut eforturi extraordinare pentru a trece prin această situație, pentru a respecta regulile, și așa mai departe. Eu ce vă spun este că Vlad Voiculescu a început această reformă”, a mai spus Prună, moment în care a intervenit din nou Oana Lovin. 

„Dacă vorbiți peste mine, eu nu pot decât să vă las și să ies din emisiune!”, a zis Prună. „Unde este reforma, doamna Prună?! Ne-am săturat!”, a continuat Lovin. 

Au continuat și replicile. 

„Cer scuze, o să ies din emisiune, pentru că doamna Lovin vorbește prea mult peste mine. Nu sunt lăsată să-mi duc ideile până la capăt. Se pun tot felul de etichete, nu am venit aici să fac figurație. Îmi cer scuze, la revedere!”, a spus Prună.

„La revedere!”, a replicat Lovin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel