Cristina Pocora: Victor Ponta l-a plagiat, la virgulă, pe Adrian Năstase. Urmează Traian Băsescu?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Cristina Pocora
Cristina Pocora
Cristina Pocora, fostă purtătoare de cuvânt a PNL, îl acuză pe premierul Victor Ponta, că în urmă cu doar câteva zile, l-a plagiat, la virgulă pe fostul premier Adrian Năstase. 

Cristina Pocora a scris, pe blogul său, că premierul profită de internauți pentru a-i da teme de campanie pentru alegerile prezidențiale. Fosta purtătoare de cuvânt a PNL adaugă că din cauză că "poporul nu-i potolește pofta de "inspirație", premierul "copy-paste" l-a plagiat total până și pe mentorul său, Adrian Năstase. Zilele trecute, bătându-se cu pumnul în piept pentru originalitate, Victor Ponta a lansat propaganda ieftină „microbuze pentru școlile din mediul rural". Proiectul este "inspirat" la virgulă, dintr-o acțiune similară a fostului premier pesedist Adrian Năstase". 

Parteneriatul Traian Băsescu-Victor Ponta. Adriana Săftoiu, dezvăluiri

Cristina Pocora continuă: "Așa că mă întreb până unde va merge, domnul premier "copy- paste"? Să-l copieze până și pe Băsescu? Pardon, pe acesta l-a copiat, deja, de prea multe ori. Să-i trimită "originale" bilețele de dragoste soției din "Luceafărul"? N-ar mai mira pe nimeni! Să-și asume "Cățelușul șchiop" ca poezie de "noapte bună"? N-ar mai mira pe nimeni! N-ar mai mira pe nimeni nici dacă Victor Ponta ar spune că el a construit, de fapt, Turnul Eiffel! Ar mira, însă, pe toată lumea, dacă ar lua o singură măsură pentru cetățean și nu pentru folosul personal!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel