Cristina Țopescu, lui Florin Chilian: "Ești un artist ușor arogant"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Piesa "Zece" a lui Florin Chilian are o poveste tumultoasă. Respinsă în primii doi-trei ani de industria muzicală pentru că nu era "actuală", piesa "Zece" are deja 12 ani de când a fost lansată de îndrăgitul artist. 

Florin Chilian a spus că piesa "Zece", inițial respinsă categoric, a ajuns cunoscută și datorită fostului președinte Traian Băsescu: "E meritul lui Băsescu de fapt". El a povestit că Giovanni Francesco, fostul iubit al Ioanei Băsescu, a făcut cunoscută piesa. Giovanni Francesco a pus un pariu cu el pentru piesa "Zece", un pariu pe care l-a câștigat: Giovanni Francesco a mers cu piesa la MTV și l-a provocat pe șeful trustului să o dea timp de două săptămâni și dacă nu va fi cunoscută, el va munci timp de două luni gratis. Zis și făcut, iar melodia a devenit ceea ce este astăzi, îndrăgită de mulți tineri și cupluri. 

Glumind, artistul a spus, în emisiunea "Dincolo de știri" de la Antena 3 că "trebuie să vorbesc cu ăștia, cu tehnocrații, pentru creșterea natalității și... pentru încercări". "Deja ești un artist ușor arogant. Pentru reușite, nu pentru încercări", a replicat Cristina Țopescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel