Cristina Neagu şi-a prelungit cu doi ani contractul cu CSM Bucureşti
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook Cristina Neagu
Foto: Facebook Cristina Neagu
Jucătoarea de handbal Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București. 

Jucătoarea de handbal Cristina Neagu şi-a prelungit cu doi ani contractul cu Clubul Sportiv Municipal Bucureşti, informează gruparea din Capitală într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.

'Continuăm împreună! Împreună cu cea mai bună jucătoare a lumii! Clubul Sportiv Municipal Bucureşti îi anunţă atât pe fanii noştri, cât şi pe toţi suporterii handbalului din ţara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor şi în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani şi jumătate! Cristina Neagu şi Clubul Sportiv Municipal Bucureşti au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina şi-a prelungit actuala înţelegere cu încă doi ani', se arată pe site-ul citat.

'Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, evoluează la CSM Bucureşti din 2017. Mult succes, Cristina Neagu', se mai precizează în comunicat.

În vârstă de 33 de ani, Cristina Neagu a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ nr. 5 din Bucureşti. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Vâlcea şi ZRK Buducnost.

Desemnată în mai multe rânduri cea mai bună handbalistă a lumii, Neagu a fost inclusă în echipa ideală a sezonului 2020-2021 în Liga Campionilor la handbal feminin, pe postul de inter stânga.

Marţi, extrema stânga franceză Siraba Dembele Pavlovic îşi prelungise cu un an contractul cu campioana României. CSM Bucureşti a transferat-o în această iarnă pe brazilianca Samara Da Silva Vieira (Dunărea Brăila), care joacă pe postul de inter stânga. Extrema dreapta spaniolă Carmen Martin se va despărţi la finalul sezonului de tigroaice, urmând să joace la echipa suedeză IK Saevehof, cu care a semnat un contract pe două stagiuni, conform Agerpres. 

VEZI ȘI: Zece români, nominalizați în ancheta BTA pentru cei mai buni sportivi ai anului din Balcani

Zece români, printre care campioanele olimpice la canotaj Nicoleta-Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, au fost nominalizaţi în ancheta agenţiei bulgare de ştiri BTA pentru stabilirea celor mai buni sportivi ai anului 2021 în Balcani.

Pe lângă medaliatele cu aur de la Tokyo în proba de dublu vâsle, care au obţinut în acest an şi titlul european, la Varese, au mai fost menţionaţi scrimera Ana-Maria Popescu, medaliată cu argint la JO 2020 şi câştigătoarea sezonului 2020-2021 al Cupei Mondiale la spadă (pentru a cincea oară în carieră), canotorii Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, vicecampioni olimpici la dublu rame, halterofilele Loredana Toma (cat. 64 kg) şi Monica Csengeri (cat. 49 kg), campioane europene, înotătorul Robert Glinţă, campion european la 100 m spate (bazin olimpic), handbalista Cristina Neagu (locul al doilea în clasamentul marcatoarelor în sezonul trecut al Ligii Campionilor, componentă în echipa ideală a competiţiei şi cel mai bun inter stânga), tenismanul Horia Tecău, care a câştigat un titlu ATP la dublu în acest an şi a evoluat la Turneul Campionilor, transmitea recent Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel