Cristina Ich a IZBUCNIT în lacrimi. SCANDAL cu Poliția: Bă, câtă NESIMȚIRE! Îmi venea să-i SPARG capul!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cristina Ich a izbucnit în lacrimi, după un scandal cu un polițist, în urmă cu câteva ore. 

Cristina Ich le-a povestit fanilor de pe Instagram că a avut un conflict cu un polițist astăzi. Totul a pornit după ce agentul a oprit-o pentru că avea telefonul în mână. După o ceartă aprinsă, vedeta și-a continuat drumul... dat tot cu telefonul în mână, pentru a le povesti fanilor ce a pățit!

"M-am enervat acum cu niște polițiști! Bă, câtă nesimțire, frate! Că: "Te uiți la Waze". Pi unde vrei frate să mă uit? Bă omule, înțeleg că vrem să-mi dai amendă, ok, ia-mi și puncte, ia-mi zece puncte, nu șase. Mi-a zis: "Ți-am dat nouă!". Ia-mi câte vrei tu! Bă, un puști, un tupeu pe capul lui ce n-ai văzut! Efectiv îmi venea să-i sparg capul! 

Plus că trebuia să ajung urgent undeva, că nu știam strada și de nervi, i-am făcut o semnătură. Mi-a zis: "Îți fac alt proces verbal!" Pentru ce? Nu te-am jignit, nu ți-am făcut nimic! Pentru ce îmi faci tu alt proces verbal?! Am început să țip! Semnez ce vreau eu! Ăstuia trebuia să-i fac reclamație. Mamă cât m-am abținut să nu-l înjur! Aia nu e Poliție! Sunt frustrați, credeți-mă", a spus Cristina Ich, într-un Story, pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel