Cristina Cioran a mers cu tocul rupt la întâlnirea cu un băiat
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Cristina Cioran, coprezentatoarea emisiunii “Draga mea prietenă” de la Kanal D, pare înclinată să atragă întâmplările neprevăzute și inedite.

Mereu amuzantă și pusă pe șotii, Cristina Cioran a vorbit despre un incident din vremea studenției, pe care nu-l va uita tot restul vieții.

Aranjată ca scoasă din cutie, din cap până în picioare, actuala coprezentatoare a emisiunii “Draga mea prietenă”, de la Kanal D, s-a dus la prima întâlnire cu un băiat pe care îl plăcea mult. Nici nu a ieșit bine din casă și ghinionul a făcut ca vedetei să i se rupă tocul. Cum nu existau telefoane mobile și nu a avut cum să anunțe întârzierea, aceasta nu s-a mai întors acasă, să se schimbe, ci a pornit la întâlnire șchiopătând.

“Îmi amintesc că mă pregăteam să merg la o întâlnire cu un băiat… Aveam sandale cu toc, cumpărate recent, aveam pletele în vânt. Mergem tare mândră pe stradă, mă îndreptam spre locul de întâlnire. La un moment dat, m-am împiedicat, mi s-a rupt tocul. A trebuit să merg așa, fără toc până la autobuz. Eram tânără, nu aveam bani de taxi și nici mașină (râde). M-am simțit penibil, dar m-am și amuzat în sinea mea”, a povestit Cristina incidentul, care și acum o face să zâmbească.

“Întâmplările de genul ăsta ne fac viața mai frumoasă și mai amuzantă și trebuie să le tratăm ca atare, nu să intrăm în panică”, a adăugat Cristina Cioran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel