Cristina Ciobănaşu, emoţii mari! Ce a ales să studieze la Sibiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Cristina Ciobănaşu
Foto: Facebook, Cristina Ciobănaşu
Cristina Ciobănaşu şi-a început săptămâna cu mari emoţii. Este hotărâtă să avanseze în carieră şi face eforturi neîntrerupte în această direcţie. În prezent îşi aprofundează studiile.

Cristina Ciobănașu a început săptămâna în forță. Luni a fost o zi extrem de importantă pentru ea, deoarece a susținut examenul de admitere la master. Deși are o vastă experiență în spate pe plan actoricesc, aceasta vrea să se asigure că are toate diplomele în cui. Chiar a recunoscut în mai multe interviuri că este pusă pe fapte mari și vrea să facă performanță în ceea ce privește cariera sa. Din spusele ei, va studia la Sibiu, nu la București, la Facultatea de Litere și Arte din cadrul ULBS.

‘’Zi solicitantă astăzi. Drum dus-întors București-Sibiu. Am susținut examenul de admitere la masterul de actorie din cadrul Facultății de Litere și Arte Sibiu. N-am mai avut așa mari emoții de la Bac’’, a scris Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare.

Actoria este lucrul care a atras-o pe Cristina Ciobănașu încă de mică. Aceasta a jucat în seriale românești celebre încă de pe vremea când nu avea nici măcar 18 ani, iar acum este pusă din ce în ce mai mult pe treabă. Vedeta vrea să reușească să aibă parte de toate studiile necesare, chiar dacă are talent cu carul.

Cristina Ciobănași este destul de activă pe rețelele de socializare și împărtășește mereu cu fanii momente importante din viața ei. De când a pus punct relației de iubire dintre ea și Vlad Gherman, se pare că aceasta este pusă pe fapte mari și viața ei este într-o continuă schimbare. De la relație la viața profesională toate par să meargă spre drumul cel bun.

Iubeşte din nou?

Despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a luat prin surprindere pe toți cei din jur. Cei doi actori au pus capăt relației care a durat aproape 9 ani la începutul primăverii, în anul 2021. Separarea a fost dureroasă pentru ambii, dar iată că timpul vindecă orice rană, iar acum fiecare dintre ei zâmbește la brațul unui nou partener de viață. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit anul trecut, după o relație care a durat aproape un deceniu. Separarea a fost dificil de procesat pentru ambii, iar Vlad a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog, potrivit SpyNews.

Între timp, actriţa s-a îndrăgostit. Iubitul Cristinei este un tânăr pe nume Alexandru Mureșan și, judecând după imaginile pe care le distribuie cuplul pe paginile de Instagram, relația dintre ei merge cât se poate de bine.

 

Povestea din spatele succesului

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare, alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie. Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină). Tot de la bunica sa a învățat și tainele muzicii populare. A participat la diferite festivaluri și a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale.

În 2008 a participat la Dansez pentru tine. Echipa formată din Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat pentru visul micuței din Botoșani, acela de a studia la o școală de muzică din București și de a-și ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar. Cu toate că a ieșit printre primii din competiție, povestea ei abia acum începea. Producătoarea Ruxandra Ion a remarcat-o în cadrul emisiunii. A invitat-o pe Cristina, fetiţa de 11 ani, la o discuție în biroul ei și a îndrăgit-o imediat. A urmat mutarea Cristinei în casa cunoscutei producătoare, devenind membru în familia acesteia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel