Cristiano Ronaldo, obligat să demoleze o parte din penthouse-ul de lux din Lisabona
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cristiano Ronaldo, obligat să demoleze o parte din penthouse-ul de lux din Lisabona
Cristiano Ronaldo, obligat să demoleze o parte din penthouse-ul de lux din Lisabona
Cristiano Ronaldo este obligat să demoleze o parte din penthouse-ul de lux, de peste 7 milioane de euro, din Lisabona.

Cristiano Ronaldo (36 de ani) deține cel mai scump apartament din Portugalia, însă autoritățile din Lisabona l-au informat pe starul lui Juventus că trebuie să demoleze o construcție ”ilegală” de pe acoperiș.

Nu mai puțin de 7,2 milioane de euro l-a costat pe Cristiano Ronaldo reședința de lux din Lisabona. Penthouse-ul lui Ronaldo este situat la ultimul etaj și, ca atare, are acces direct la acoperiș. Acolo, Ronaldo și-a instalat o piscină spectaculoasă, cu vedere panoramică la oraș, dar a atașat și o copertină fără autorizație.

Astfel, Cristiano Ronaldo are 15 zile la dispoziție pentru a demola construcția sau 30 pentru a intra în legalitate, anunță Mundo Deportivo. Se pare că autoritățile ar fi observat o structură metalică ce nu exista în proiectul original al clădirii, după ce Georgina Rodriguez, partenera lui CR7, a postat pe rețelele sociale un videoclip înregistrat pe terasa apartamentului.

Apartamentul are 300 de metri pătrați și dispune de o sală de sport, una de jocuri, un cinematograf, o bibliotecă, un birou, precum și o cameră pentru fiecare dintre micii moștenitori.

Georgina și Ronaldo s-au implicat total în această acțiune. Cei doi au apelat la cinci specialiști în decorațiuni interioare, tocmai pentru ca acest super-apartament să fie unul pe placul lor, potrivit Jurnal.md.

S-a încheiat telenovela Ronaldo la Juventus. Ce a decis 'Bătrâna Doamnă'

Cristiano Ronaldo va pleca de la Juventus în vara viitoare. Clubul italian au luat aceast hotărâre din cauza pretențiilor financiare exagerate ale lui Cristiano Ronaldo, scrie Sky Sports. Cristiano Ronaldo are un salariu de 30 de milioane de euro pe an.

În sezonul trecut, Ronaldo a terminat pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Serie A, cu 29 de reuşite, dar Juve a încheiat doar pe poziţia a 4-a, transmite Agerpres.

Cristiano Ronaldo "este nebun", a afirmat Florentino Perez, potrivit unei noi înregistrări

Cristiano Ronaldo "este nebun", a afirmat Florentino Perez, potrivit unei noi înregistrări publicate de ziarul online El Confidencial.

"Este nebun. Tipul acesta este un idiot, un bolnav. Crezi că tipul ăsta este normal, însă nu este, altfel nu ar face lucrurile pe care le face. Toată lumea a văzut ultima prostie pe care a făcut-o. De ce crezi că a făcut prostia asta?", a declarat Florentino Perez despre vedeta portugheză, care a jucat la Real între 2009 şi 2018. El Confidencial nu a explicat în ce context a făcut Perez aceste afirmaţii (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel