Cristian Preda se declară solidar cu Voinescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
voinescu si preda dc
voinescu si preda dc

Fostul prim-vicepreședinte al PDL, Cristian Preda, intervine în conflictul dintre Cezar Preda și Sever Voinescu, declarându-se solidar cu cel din urmă.

Europarlamentarul spune că "PDL nu are nevoie de un țap ispășitor, ci de un reformator", reamintintu-le oamenilor că Cezar Preda e cel care a pierdut și alegerile locale și pe cele legislative.

"Sunt, se înţelege, solidar cu Sever Voinescu, ameninţat cu excluderea din PDL de către Cezar Preda. În loc să explice de ce e nevoie de 6 luni pentru a pregăti o nouă Convenţie, prim-vicepreşedintele PDL recurge la invective. PDL nu are nevoie de un ţap ispăşitor (sau mai mulţi), ci de un reformator (sau mai mulţi). Reamintesc cititorilor acestui blog că dl. Cezar Preda a pierdut şi alegerile locale, când a candidat la şefia Consiliului Judeţean Buzău, şi pe cele generale, într-un colegiu din acelaşi judeţ", scrie Cristian Preda pe blogul său.

Sever Voinescu declara marți că, dacă la alegerile locale a fost posibilă schimbarea conducerii PDL după doar o lună, nu înțelege de ce acum e nevoie de șase luni pentru un asemenea demers

Fostul prim-vicepreședinte al PDL, Cezar Preda, a replicat că “singurul lucru pe care îl poate cere Sever Voinescu este să fe dat afară repede din partid”, catalogându-l totodată drept “trădător.”

Sever Voinescu a răspuns miercuri dimineața pe blogul său atacului venit din partea lui Cezar Preda, întrebându-se retoric cine este politicianul buzoian și dacă există.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel