Cristian Preda: Problema nu e Curtea, ci guvernul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristian_preda
cristian_preda

Decizia CCR trebuie respectată”, afirmă pe blogul personal prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda, în opinia căruia nu Curtea este ”problema”, ci ”Guvernul fără busolă”, deoarece nicăieri în lume nu se stabileşte numărul alegătorilor după încheierea procesului electoral.

”Iresponsabilitatea guvernamentală a mers până acolo încât judecătorii Curții au fost bombardați cu date contradictorii. Nici în lumea a treia, nici în țările totalitare numărul votanților nu a fost vreodată stabilit după consultarea electorală”, a scris pe blogul personal democrat-liberalul.

În opinia prim-vicepreședintelui PDL, ”în orice țară, guvernul gestionează crize”, spre deosebire de ceea se întâmplă în România guvernată de echipa ”fără busolă” a lui Victor Ponta, care inițiază crizele sau le agravează.

”La noi, Ponta & co stârnesc crize sau le agravează. Avem un guvern fără busolă”, conchide Cristian Preda.

Curtea Constituţională a anunţat oficial că a amânat până în 12 septembrie decizia privind referendumul, menţionând că a primit date "contradictorii" privind listele electorale permanente şi că a cerut Guvernului ca până la 31 august să transmită listele în baza cărora s-a organizat referendumul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel