Cristian Preda, pregătit de competiția din PDL: Dacă nu acum, când?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristian_preda
cristian_preda

Monica Macovei, Sever Voinescu și Toader Paleologu, împreună cu Cristian Preda, intenționează să depună o moțiune la Convenția democrat-liberalilor, propusă pentru 30 iunie, ”care să adune aleși locali și naționali în jurul ambiției de a spori credibilitatea publică a PDL", a scris pe blogul personal europarlamentarul democrat-liberal.

Colegiul Director al PDL a decis să propună Consiliului Național de Conducere (convocat pentru marți 19 iunie) organizarea unei Convenții Extraordinare a partidului peste 2 săptămâni. Colegiul a refuzat – cu 36 de voturi la 14 – soluția unui Directorat stabilit prin compromis pentru 6 luni”, arată Cristian Preda.

Acesta precizează că respingerea acestui compromis a deschis calea competiției pentru stabilirea conducerii partidului.

”Dacă nu e compromis, atunci e competiție. (...) Alături de Monica Macovei, Sever Voinescu și Toader Paleologu, vom căuta să inițiem o moțiune, care să adune aleși locali și naționali în jurul ambiției de a spori credibilitatea publică a PDL”, scrie europarlamentarul PDL pe blog, după ce, duminică, a obținut o derogare de la prevederea privind vechimea în partid, ceea ce-i oferă și altor colegi mai tineri din partid posibilitatea de a se înscrie pentru o funcție de conducere.

”Într-adevăr, dacă nu acum, când?”, conchide Cristian Preda, în finalul postării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel